News Flash:

Dosar penal pentru soferul unui microbuz care a blocat un drum national, nemultumit ca a fost amendat

2 Mai 2017
1010 Vizualizari | 0 Comentarii
microbuz protest
Politistii din Constanta au deschis un dosar penal pe numele soferului unui microbuz care asigura transport de persoane pe ruta Topraisar – Constanta, dupa ce, nemultumit ca a fost amendat de oamenii legii, barbatul a blocat un sens de mers la urcarea pe podul rutier de la Agigea.
Potrivit politistilor, marti dimineata, in jurul orei 06.25, un echipaj al Serviciului Rutier Constanta a oprit in trafic, pe DN 39, in zona podului care traverseaza Canalul Dunare - Marea Neagra la Agigea, un microbuz de transport persoane care efectua curse de calatori pe ruta Topraisar - Constanta pentru ca in masina se aflau prea mai multi calatori.
Practic, soferul transporta 25 de persoane in microbuz, desi capacitatea mijlocului de transport era de 15 locuri.
Nemultumit de faptul ca a fost oprit in trafic si sanctionat, soferul a pozitionat in mod voluntar microbuzul cu persoane, blocand sensul de mers pe tronsonul Mangalia - Constanta, pentru aproximativ 40 de minute. In acest timp, politistii rutieri au deviat circulatia pe contrasens.
Conducatorul auto a fost condus la sediul politiei rutiere din Constanta unde i-a fost intocmit dosar penal. De asemenea, el a fost sanctionat contraventional cu suma de 9.000 de lei.
Calatorii au putut ajunge la Constanta cu alte microbuze.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005946 (s)