News Flash:

1 Mai la inaltime. Sute de timisoreni au preferat sa serbeze Ziua Muncii la Aerodromul Cioca

2 Mai 2017
1072 Vizualizari | 0 Comentarii
cioca
Sute de timisoreni au decis sa petreaca sarbatoarea de 1 Mai printre avioane. La Aerodromul Utilitar Cioca a avut loc Ziua Portilor Deschise.
Numerosi timisoreni au decis sa petreaca ziua de 1 Mai departe de gratare, la un eveniment organizat de Aerodromul Utilitar Cioca. Din pacate, activitatile au fost putine, asa ca majoritatea spectatorilor a plecat acasa inainte ca pilotii sa inceapa demonstratiile.
Spectatorii au profitat de ziua buna si de faptul ca se anunta un eveniment spectaculos la iesirea din Timisoara, insa la fata locului au putut vedea mai mult o expozitie de avioane si alte aparate de zbor. Copiii s-au bucurat, totusi, ca au putut sa urce in planoare sau avioane usoare si au putut sa atinga comenzile, scrie tion.ro.
Din pacate, in prima parte a zilei demonstratiile au fost rare si niciun organizator nu i-a anuntat pe cei prezenti care este programul zilei, asa ca lumea confuza a admirat aparatele de zbor, iar apoi si-a croit drum spre iesire. Astfel, la ora pranzului, parcarea interioara era aproape golita de masini, chiar daca la inceputul zilei timisorenii veniti la eveniment au parcat si pe marginea drumului.
Poate la editia urmatoare, cu o organizare un pic mai eficienta, Ziua Portilor Deschise la Aeroportul Cioca s-ar putea transforma intr-un eveniment memorabil pentru toata lumea.

timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1222 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005402 (s)