News Flash:

BIANCA DRAGUSANU, despre relatia cu VICTOR SLAV: ”Traiul impreuna a fost greu!”

2 Mai 2017
1742 Vizualizari | 0 Comentarii
bianca si slav
Cea mai noua editie a emisiunii „2k1” aduce laolalta trei dintre cele mai nonconformiste cupluri din showbiz-ul autohton. In mini-vacanta de 1 mai, Bianca si Cornel Pasat, Bianca Dragusanu si Victor Slav si Adina Halas si Lucian Hugeanu vor face tot posibilul sa demonstreze ca sunt un cuplu perfect, iar asta nu ii va impiedica sa faca dezvaluiri de senzatie din viata lor privata.
La intrebarea „Care s-a dovedit a fi pana acum cea mai mare provocare legata de traiul in doi?”, Bianca Dragusanu va starni hohote de ras in platoul „2k1” cu raspunsul ei: „sa impart baia. Asta mi-a fost cel mai greu. Eu aveam acolo toate parfumurile mele, toate fardurile, cand am vazut ca apar si ale lui, m-am simtit data afara din casa. Traiul impreuna a fost greu!”, va povesti Bianca, iar Victor va completa imediat: „vreau sa specific ca in momentul de fata avem doua bai, iar una dinte ele este si cu doua chiuvete si tot nu e bine. Trei bai trebuie sa avem!”, a conchis amuzat acesta.
Seria intrebarilor amuzante si totodata capcana va continua cu „Unde a avut loc cea mai incinsa partida de amor dintre voi doi in afara dormitorului?”, „Care este particica din corpul iubitei, pe care iubitul o rasfata cel mai mult?” sau „Daca fosta sotului ar fi intrebata ce parere are despre voi doi, ce credeti ca ar raspunde?”.

cupluri showbiz bianca cornel pasa victor slav adina halas dezvaluiri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007964 (s)