News Flash:

Catalin Botezatu rupe tacerea! "Da, am facut dragoste cu ea... S-a intamplat la mine acasa. Era studenta"

3 Mai 2017
2844 Vizualizari | 0 Comentarii
botezatu
Pentru Catalin Botezatu, ca si pentru multi altii, copilaria si adolescenta au reprezentat cele mai frumoase momente din viata lor. Catalin isi aminteste ca era un elev silitor si invata foarte bine, insa de asemenea are multe amintiri legate si de perioada adolescentei, iar una care i-a ramas intiparita in minte este legata chiar de prima noapte de iubire.
’’Eram foarte pusti si prima data am facut dragoste cu o studenta la medicina. Noi eram o gasca si am pus pariu cine face primul dragoste e cel mai tare barbat din gasca. Eu am avut sansa sa o fac primul. Prima noapte s-a consumat la mine acasa.
Singurul lucru pe care mi-l doream atunci era sa fac acel lucru cu orice pret sa ajung sa le spun baietilor ce am facut. Singurul lucru pe care l-am simtit a fost usturime, nu o sa spun de ce”, ne-a marturisit el amuzat, scrie ciao.ro.
Cu toate ca acum este singur, Catalin spune ca isi doreste sa intalneasca o persoana sincera si cu spiritul aventurii, alaturi de care sa poata calatorii in peste tot in lume. Mai mult, designerul spune ca se indragosteste foarte repede, insa este foarte precaut si nu ii place sa fie mintit.

catalin botezatu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1213 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005528 (s)