News Flash:

Vrei sa stii daca vei avea o zi buna sau nu? Iata ce spune fiecare zodie

2 Mai 2017
1035 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic
Ziua va gaseste cu gandul la vacanta. Sunteti optimisti si va faceti planuri mari pentru viitorul vostru.

Gemenii ar trebui sa fie mai receptivi, nativii zodiei balanta au intrat intr-o perioada romantica, iar varsatorii fac totul pentru jumatatea lor!

BERBEC

Sunteti lipsiti de energie dimineata, dar la amiaza totul o sa se schimbe, iar pana seara o sa alergati incontinuu. Dar o sa rezolvati si multe lucruri.

TAUR

Ati stabilit de cateva zile cum o sa petreceti urmatoarea perioada, asa ca interventiile rudelor nu sunt foarte bine venite si incercati sa evitati intalnirile cu ele.

GEMENI

Daca nu comunicati cu cei din jur, sansele de reusita scad. Este nevoie de mai multa alergatura si sa raspundeti mereu la telefon atunci cand cineva va cauta.

RAC

Nu aveti timp de abordari diplomatice. Raspunsurile emotionale ale partenerului sau competitorului sunt cu un pas inainte fata de cele ale voastre. Schimbati tactica!

LEU

Aveti un scop precis astazi: sa strangeti mai multe persoane intr-un singur loc si sa le ajutati sa se simta bine. Cu ajutorul partenerului de viata misiunea voastra se va dovedi a fi una de succes.

FECIOARA

Aveti idei fixe in privinta unor lucruri si nu acceptati ca toti cei din jur sa nu fie de acord cu voi. Invatati ca nu aveti intotdeauna dreptate si uneori este nevoie sa fiti deschisi catre opiniile celorlalti.

BALANTA

Ati intrat intr-o perioada foarte romantica. Vreti sa stati mai mult cu partenerul de viata si puneti la cale ceva special pentru el. O sa ramana cu o parere extrem de buna despre tot ceea ce ati facut.

SCORPION

Ziua va gaseste cu gandul la vacanta. Sunteti optimisti si va faceti planuri mari pentru viitorul vostru.

SAGETATOR

Vine o perioada in care atentia, buna administrare a timpului disponibil si claritatea ideilor sunt vitale pentru a duce totul la capat cu brio. Adunati-va si ganditi-va unde trebuie sa mergeti si ce aveti de facut de acum inainte!

CAPRICORN

Astazi faceti ceva ce va aduce pozitia de lider in grupul vostru. Dar inainte sa sarbatoriti nu uitati ca odata cu promovarea vin si responsabilitatile mai mari.

VARSATOR

Partenerul de viata pare sa fie acum omul care va completeaza perfect. Ce nu aveti voi, gasiti la jumatatea voastra, deci cel mai bine e sa faceti totul impreuna.

PESTI

Curajul si indrazneala va caracterizeaza astazi. Sunteti capabili sa intrati in gura leului fara sa va ganditi la consecinte.

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005767 (s)