News Flash:

Degetul mic si inelarul te ajuta sa te descoperi. Afla ce spun acestea despre tine!

6 Aprilie 2017
993 Vizualizari | 0 Comentarii
degetele
Personalitatea noastra poate fi descoperita prin intermediul a numeroase modalitati, iar degetele joaca un rol crucial in aceasta directie.
Diverse caracteristici ti se pot potrivi, iar o comparatie intre degetul mic si cel inelar te vor ajuta sa descoperi care sunt acestea.
Compara-ti aceste degete si afla care caracteristica ti se potriveste pe baza imaginii de mai sus.
Iata care sunt interpretarile imaginii si cele trei rezultate:
Rezultatul 1: Lungimea degetului mic ajunge la nivelul primului segment al degetului inelar
Esti o persoana foarte comunicativa, lucru pe care trebuie sa-l folosesti mereu in avantajul tau. Daca vine vorba de exprimarea emotiilor, nu intampini niciun fel de problema si faci acest lucru cu cea mai mare lejeritate. Ai incredere in propria persoana si traiesti intens fiecare zi.
Rezultatul 2: Lungimea degetului mic depaseste primul segment al degetului inelar
Nu doar comunicativa, se pare ca ai si o inteligenta de invidiat! Exprimi fara niciun fel de problema orice emotie, traire sau sentiment si esti foarte generoasa cu cei din jur. Incearca sa acorzi o atentie sporita persoanelor din jur, deoarece unele ar putea profita de pe urma generozitatii tale. Daca esti pusa in situatia complimentarii, incearca sa nu exagerezi, scrie yve,ro.
Rezultatul 3: Varful degetului mic se afla sub primul segment al degetului inelar
Daca esti atrasa de cineva sau ceva anume, nu lasi ca acest lucru sa fie vizibil. Astepti ca persoana aflata de cealalta parte sa faca primul pas, iar daca sentimentele nu corespund, te lasi foarte usor descurajata de acest lucru. Faptul ca ascunzi unele sentimente nu este neaparat un punct in minus, ci o forta a ta, deoarece nu lasi la lucrurile sa fie vazute prematur.
Daca nu gasesti o baza, nu lasi nimic sa iasa la iveala. Nu iti place sa grabesti lucrurile si faci totul pas cu pas…
Ce spui, ti se potriveste?
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 32 queries | Mysql time :0.011132 (s)