News Flash:

Cei 3 barbati de aur ai zodiacului

23 Decembrie 2017
988 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscope 91318000

Dragostea este cel mai frumos sentiment, insa nu de fiecare data intalnesti persoana potrivita cu care sa ai o relatie de lunga durata. Toate femeile vor sa fie iubite si sa-si gaseasca jumatatea, insa daca au avut dezamagiri in trecut, este destul de greu sa-ti mai deschizi sufletul in fata cuiva. Cu toate acestea, astrele ne dezvaluie care sunt zodiile de barbati care au un suflet de aur si care te vor implini pe plan sentimetal. Nu te vor face sa suferi si vor fi iubitii perfecti.

Barbatul TAUR:

Daca ai in vata ta un barbat taur, inseamna ca esti o femeie norocoasa. Acesti barbati te vor face fericita si te vor iubi mai mult decat se vor iubi pe ei insisi. Principala caracteristica a acestor nativi este stabilitatea si sunt extrem de fideli atunci cand se indragostesc, iar riscurile sa te insele sunt aproape minime. Mai mult decat atat, taurii iti tin tot timpul cuvantul. Daca iti va promite ceva, asa se va intampla pentru ca nu le place sa nu isi tina promisiunile.

Cel mai mare vis al acestor nativi este sa aiba o familie mare si fericita, copii si o sotie pe care sa o protejeze. Acesti barbati nu vor abandona niciodata femeie de langa ei si vor sta alaturi de ea si in momentele fericite, dar si in momentele grese. In dormitor, taurii sunt barbati senzuali si iti va oferi clipe de neuitat.

Barbatul RAC:

Barbatii rac sunt partenerii perfecti. Daca ti-ai oferit inima unuia dintre acesti nativi, poti fi sigura ca o va pastra mult timp si vor avea grija de ea pentru totdeauna. Racii sunt cei mai familisti barbati din zodiac si te vor adora pana la adanci batraneti si viata lor se va invarti tot timpul in jurul fericirii tale. Acesti nativi sunt cele mai romantice suflete din zodiac si te va surprinde tot timpul cu gesturi atente si surprize romantice. Nu vor uita niciodata de ziua ta de nastere sau de aniversarea voastra.

Acesti barbati te vor trata ca pe o printesa si iti va face toate poftele. In dormitor, racii sunt cei mai tandri si atenti barbati si se vor gandi mai mult la placerea ta decat la a lor. Este important sa nu ii inseli increderea pentru ca daca se intampla acest lucru, in vei pierde pentru totdeauna.

Barbatul PESTI:

Alaturi de nativii nascuti sub acest semn zodiacal nu vei sti ce inseamna ghinion in dragoste. Sensibili, romantici si loiali, acesti barbati nu te vor dezamagi si te vor conduce usor in al noualea cer. Pestii au o imaginatie bogata si te vor surprinde cu cele mai creative intalniri si surprize. Alaturi de acesti nativi nu te vei plictisi niciodata. Desi la inceput poti sa tragi o concluzie gresita despre acesti nativi si probabil vei crede ca sunt extrem de cuminti si timizi, insa aparentele insala intotdeauna.

Pestii sunt lipsiti de inhibitii si in dormitor vei avea parte doar de experiente placute si de neuitat. Mai mult decat atat, nativii nascuti sub acest semn zodiacal sunt intuitivi si vor stii ce ai pe suflet sau ce-ti doresti intre asternuturi, inainte de a le spune.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004937 (s)