News Flash:

Casa lui Iohannis mai ceva ca in filmele americane…1000m2, palmieri, piscina chiar si un patinoar

22 Decembrie 2017
1569 Vizualizari | 0 Comentarii
casa

Mulți se întreabă unde trăiește președintele țării, Klaus Iohannis și în general cum arată locul în care au trăit foștii președinți ai României.

S-o începem de la simplul fapt că o casă din zona Primăverii, la malul Lacului Floreasca, valorează cât vreo 30 de apartamente dintr-un cartier muncitoresc.
La dispoziția familiei Șefului Statului, Klaus Iohannis, stau nici mult nici puțin, 1000 de metri pătrați, 2 etaje, terasă și grădină. Președintele se relaxează la umbra palmierilor aduși chiar de la Marea Mediterană, are un ponton, o remiză pentru bărci, un patinoar și un modest teren de tenis.

Fostul Senator Marius Marinescu, ne spune: „În acest cartier, înainte de anii 90, nu putea să intre un om obișnuit. De ce? Fiindcă aici era reședința lui Nicolae Ceaușescu. În acest loc aveau acces doar Ceaușescu și familia lui și demnitarii apropiați.“
În 2014 s-a investit cca 1 milion de euro în actuala reședință a președintelui.

„Dacă trecem de porți, găsim: un demisol, o cramă, parter, etaj, subsol la cca 10 metri adâncime, un buncar antiaerian, care poate fi folosit de președinte în caz de război. Buncarul a fost construit de Gh. Gheorghiu și are o legătură cu Palatul Cotroceni, cu Palatul Victoria, Casa Scânteii, prin niște tuneluri circulabile cu mașina.“

Pe lângă această casă luxurioasă, președintele mai dispune și de vile, dintre care una se află chiar la doi pași de Arcul de Triumf, având o valoare de peste 2 milioane de euro.

Uite atât de modest trăiește Șeful Statului Român.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006217 (s)