News Flash:

„Ma duc la piaţă şi trec pe lângă o tarabă cu pepeni unde era un carton pe care scria: „Un pepene 3 lei, sau trei pepeni la 10 lei”

12 Iulie 2022
2177 Vizualizari | 0 Comentarii
289493535 615423913281831 706368145074893258 n

Situații inedite în piața Obor din Capitală. Vânzătorii din piețe pot fi extrem de surprinzători atunci când vrei să cumperi de la ei. O femeie din Capitală s-a confruntat cu situații inedite în piața Obor. Aceasta a povestit pe blogul ei două experiențe trăite aici. Conform acesteia, merge în fiecare weekend în Piața Obor pentru a se aproviziona, având în vedere că alimentele sunt naturale. Aceasta a spus că de fiecare dată când merge în piață, se confruntă cu momente de-a dreptul enervante pentru ea.

La un moment dat a mers la un vânzător din piață pentru a cumpăra prune, iar în momentul în care l-a rugat să-i dea o pungă pentru a și le alege singură, a primit un răspuns senzațional. Comerciantul i-a spus că o să pună în pungă, pentru că sunt și prune stricate pe care oamenii refuză să le cumpere.

”Vreau și eu o punguță, vă rog, să pun niște prune.”

”Păi nu pot să vă las să alegeți. Vă pun eu, la grămadă.”

”De ce?”

”Păi așaaaa…pe alea stricate sau moi nu le vrea nimeni și eu ce fac? Rămân cu ele pe tarabă?”

Șocată, femeia i-a spus că nu mai dorește să cumpere prune.„Din punctul meu de vedere nu este ceva ieșit din comun aici, iar producătorii trebuie să înțeleagă că este o piață liberă, că există opțiuni din care cumpărătorul poate alege. Și că, de ce nu?, prunele pe care eu nu le-am luat astăzi de la el pot ajunge mâine și ele stricate, dimpreună cu celelalte. Deci ce îl costă să mă lase să pun singură câteva prune într-o pungă?”

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

„Ma duc la piaţă şi trec pe lângă o tarabă cu pepeni unde era un carton pe care scria: „Un pepene 3 lei, sau trei pepeni la 10 lei”. În loc să-i spun tipului din spatele tarabei cât de prost e, m-am hotărât să-i demonstrez.

Aşa că l-am abordat:

– Aş dori un pepene.

– Da, domnule, face trei lei. I-am dat banii şi i-am spus:

– De fapt, mai dă-mi unul, te rog.

– Nicio problemă, domnule, încă trei lei.

– Ştii ceva, i-am zis, mai dă-mi unul, să fie trei.

– Desigur, domnule, trei lei, vă rog.

Abia mă abţineam să nu râd şi i-am spus:

– Tocmai am cumpărat trei pepeni cu nouă lei, iar pe cartonul tău scrie trei pepeni pentru zece lei. Tu îţi dai seama cât de prost eşti?

– Nu sunteţi primul client care îmi spune, chicoti el, toată lumea face mişto până când subliniez că au cumpărat trei pepeni în loc de unul”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004994 (s)