News Flash:

Unde este tinut, de fapt, Alexandru Arsinel

26 Iulie 2022
721 Vizualizari | 0 Comentarii
Alexandru Arsinel


Alexandru Arsinel traieste cea mai grea perioada a vietii sale. Desi nu este pentru prima data cand are probleme de sanatate, este pentru prima data cand se simte atat de rau. Varsta si-a pus serios amprenta lui, iar complicatiile nu au ezitat sa apara. Cat despre caminul de batrani la care este internat, adevarul a iesit abia acum la iveala.

Arsinel, internat intr-un azil de lux
Alexandru Arsinel are probleme grave de sanatate de ani buni, dar acestea s-au complicat in ultima vreme. Maestrul nu a mai fost vazut in public de ceva timp, iar starea lui s-a agravat de ceva timp. Are nevoie permanenta de supraveghere si nu mai are deloc stabilitate, asa cum zic apropiatii.

„Este internat, insa nu este vorba despre starea de sanatate, este vorba de niste escare, pe care le are pe calcaie si l-am internat pentru a se vindeca mai bine decat l-am ingrijit noi acasa. Nu se poate deplasa!  Este intr-un camin de varstnici. Se simte ca la 83 de ani! Au inceput sa se vindece”, a declarat acum ceva timp Cristian Arsinel.

Alexandru Arsinel a fost internat de catre fiul sau la un azil de lux, dupa ce a realizat ca nu se mai poate descurca deloc singur, avand in vedere ca si sotia lui este grav bolnava si imobilizata la pat. Multi i-au criticat alegerea lui Cristian, dar acesta i-a asigurat ca a fost cea mai buna decizie, avand nevoie de ingrijire de specialitate 24/24.

Cat plateste Arsinel pentru o luna de recuperare
Clinica specializata ar fi situata in Otopeni, pe malul lacului Snagov. Conform Click!, Alexandru Arsinel are parte de conditii de lux acolo unde se afla de o luna, dupa ce ar fi avut o cadere psihica: are asistente si personal medical specializat non-stop, camera privata, sauna,  piscina si chiar jacuzzi!

Costurile nu sunt deloc mici pentru a avea astfel de conditii. Mai exact, pentru a fi supravegheat mereu si pentru a beneficia de ingrijire speciala, fiul lui Arsinel scoate din buzunar 3700 de lei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1215 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007569 (s)