News Flash:

Ce NU trebuie să facă un model de videochat la început de drum?

28 Aprilie 2022
544 Vizualizari | 0 Comentarii
Gloria Studio Videochat Bucuresti 10

A fi model de videochat poate fi una dintre cele mai interesante și captivante experiențe de care poți avea parte în materie de job-uri. Da, într-adevăr, job-ul de model videochat poate fi unul cât se poate de plin de satisfacții financiare și nu numai, însă acestea vor veni doar în momentul în care vei învăța cum să lucrezi în mod eficient. Exact ca în orice alt domeniu, toate lucrurile se învață în timp, prin seriozitate, profesionalism și răbdare. Nimeni nu s-a născut învățat. Cu toate acestea, știți și voi, și știm și noi că nu toate modelele de videochat din București beneficiază de astfel de training-uri, atât de necesare pentru a evolua, pe care Gloria Agency vi le pune la dispoziție. Însă, cu training sau fără training, apar inevitabil și câteva greșeli, pe care orice model la început de drum va trebui să le evite cu orice preț, atât timp cât dorește să ajungă model de TOP.

1.    “păi oricum nu cred că trebuie să fac mare lucru!”

Poate că cea mai des întălnită greșeală pe care o fac o parte dintre modelele noi este faptul că pornesc la drum cu o anumită concepție total eronată legată de ceea ce presupune acest job, considerând că este suficient doar să fii online, ca banii să curgă dintr-o dată, așa cum se vehiculează, ca și cum aceștia ar veni din senin, în mod automat, fără ca tu să îți dai foarte mult interesul. Te sigurăm că lucrurile nu stau chiar așa. Sunt foarte puține cazuri în care modelele de videochat au înregistrat încasări record încă din prima zi de muncă sau după un timp foarte scurt de la momentul angajării. În general, dacă ai hotărât să pornești pe acest drum, trebuie să fii conștientă că va fi nevoie să te înarmezi cu răbdare! Răbdare, răbdare, răbdare! Un imperiu nu se poate construi peste noapte!

Nu renunța după doar câteva zile și oferă-ți o șansă reală! Învață cât mai multe despre ceea ce presupune job-ul de model și fii perseverentă! Te asigurăm că rezultatele nu vor întarzia să apară! #staytrue #staypositive

2.    “azi nu prea am chef, lasă, o să merg mâine la muncă!”

A nu fi constantă în ceea ce faci, este una dintre cele mai mari greșeli, iar tu cu siguranță trebuie să o eviți! În acest domeniu, este extraordinar de important să îți stabilești un program pe care să îl respecți cu strictețe. Nu trebuie să îți găsești scuze pentru a lipsi azi, mâine, poimâine, etc cu speranța că vei recupera zilele acelea, fiindcă este foarte puțin probabil să reușești să faci asta. Știm din experiența noastră că nu vei putea recupera niciodată acele zile pierdute, oricât de mult ne-am dori asta cu toții, iar acest lucru îți va întârzia apariția rezultatelor, câștigurilor mari și îndeplinirea dorințelor tale. În acest fel, lipsind constant, îți va fi foarte greu să devii reconoscibilă printre membri, să îi atragi și să îi fidelizezi și vei risca să pierzi șansa de a fi omul potrivit, în locul potrivit, la momentul potrivit. Nu îți dorești asta, nu-i așa? Nici noi!

Foarte important este să nu tragi o concluzie după o primă tură petrecută online. Du-ți perioada până la capăt indiferent de cât de bine îți merge. A renunța după primele zile pe motiv că “sigur nu fac bani” este o atitudine total greșită și cu siguranță neproductivă. Crede-ne atunci când îți spunem că nu ai de unde să știi cum ți se pot schimba încasările pe parcursul perioadei! #thinkpositive

3.    “Poze? Iar? Chiar m-am plictisit…mai durează mult?” 

Trebuie să știi că dacă îți dorești să ai rezultate cât mai bune, câștiguri cât mai mari și să îți fidelizezi membrii, va trebui să înțelegi cât de important este content-ul pentru un model videochat de TOP. Dacă nici până acum nu ești convinsă de acest lucru, te sfătuim să arunci o privire peste profilurile modelelor de TOP Gloria.

Vei observa că preocuparea pe care o au acestea față de imaginea pe care o promovează este cât se poate de proactivă, iar timpul destinat acestui aspect este extrem de bine structurat.

Fiind un model nou este absolut necesar să poți ține pasul cu ceea ce se întâmplă în jurul tău, va trebui ca și tu să vii mereu cu ceva nou și la acest capitol, dacă vrei să atragi atenția asupra ta. Lipsa de interes acordată acestui aspect se va reflecta în mod direct în rezultatele pe care le vei obține. Prin urmare, fă-ți timp pentru toate ședințele foto/video care îți sunt puse la dispoziție de către profesioniștii Gloria! Vei fi surprinsă de rezultate! #photolife

4.    „Ce rost are să investesc în garderoba pentru muncă, oricum exista o garderobă comună…”

Aceasta este o altă greșeală frecventă pe care o fac o parte dintre modelele noi de videochat. Însă trebuie reținut faptul că felul în care te prezinți în fața camerei este extrem de important și că diversitatea vestimentară este, fără dar și poate, una dintre responsabilitățile tale ca model. Gândește-te la asta ca la propria ta afacere! Dacă nu vei face investiții în tine însăți, șansele ca tu să atingi acel nivel de rezultate și câștiguri la care visezi scad exponențial. Poți lua exemplul modelelor de top Gloria.

Lista noastră ar mai putea continua, însă considerăm că acestea sunt cele mai importante și cele mai des întâlnite situații ale modelelor noi. Sunt doar câteva dintre aspectele esențiale de care orice model videochat trebuie să țină cont în permanență. Noi știm ce vă doriți, care sunt aspirațiile voastre și venim cu sugestii “on point” ca voi să vă puteți îndeplini toate aceste visuri.

#wearethedreamteam

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006070 (s)