News Flash:

Adela Popescu a ajuns de rasul colegilor de platou. „Zici ca l-ai luat de la ajutoare”

15 Decembrie 2021
489 Vizualizari | 0 Comentarii
Adela Popescu

Adela Popescu nu este foarte bine pregatita pentru acest Craciun. Vedeta este din nou singura pentru ca Radu Valcan a plecat in Thailanda, asa ca aranjatul casei si impodobirea bradului sunt misiuni dificile. Atat de dificile, incat rezultatul a fost departe de perfectiune.

In emisiunea de azi, Alexandru Dadoo a fost invitat sa le vorbeasca telespectatorilor despre tendentile in materie de impodobirea brazilor. Acela a fost mometul perfect in care Bogdan si Shurubel s-au amuzat copios pe baza bradului impodobit de colega lor, Adela Popescu.

Adela Popescu a optat, anul acesta, pentru un brad natural, pe care l-a impodobit simplu, cu cateva globulete. Shurubel si Bogdan nu s-au putut abtine si i-au criticat alegerea, facand mai multe glume pe seama pomului de Craciun al colegei lor.
Saracul, zici ca l-ai luat de la ajutoare. Ai dat bani pe el sau l-ai primit cadou? Exista cumva un site ‘Adopta un brad’ ? L-ai adoptat dupa ce bradul acesta a fost maltratat in ultimele case in care a locuit?”, au glumit Shurubel si Bogdan.

Adela a reactionat imediat si a spus ca este mandra de bradul ei, pe care l-a cumparat de una singura. Cum Radu Valcan este plecat in Thailanda, pentru filmarile noului sezon Insula Iubirii, prezentatoarea a impodobit pomul de Craciun impreuna cu cei trei copii.

Cove a prezentat ani la rand emisiunea Vorbeste lumea alaturi de Adela Popescu si, in timp ce in dreapta lui s-au tot schimbat prezentatoarele, el a ramas constant. Asta pana acum cand a fost inlocuit. Cei din productie au considerat ca in locul lui s-ar descurca de mine Bogdan Ciudoiu si Shurubel, doua nume cunoscute in industria media. Cei doi au activat ani la rand la pupitrul celor de la Virgin Radio, iar acum se pare ca au dat radioul pe tv.

”Shurubel si Bogdan Ciudoiu sunt alaturi de Adela, toamna aceasta, la «Vorbeste lumea»! Echipa iti aduce din nou dimineti pline de distractie si voie buna. Suntem tare, tare bucurosi sa ne revedem cu Adela si le uram «Bun venit!» lui Bogdan si Shurubel”, a fost mesajul postat de cei din trust pe pagina de Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1313 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005242 (s)