News Flash:

Viviana Sposub a dat cartile pe fata. Este insarcinata iubita lui George Burcea? „Am fost la ginecolog...”

16 Decembrie 2021
451 Vizualizari | 0 Comentarii
Viviana Sposub

Viviana Sposub i-a fiert pe toti la foc lent cu sarcina ei. Cei care o urmaresc pe Instagram, au afla ca la „Bravo, ai stil!” va spune adevarul despre sarcina ei. Bineinteles, vedeta a stiut cum sa imbrace toata povestea astfe incat sa sune bine, iar rezultatul i-a lasat muti de uimiri pe jurati si pe concurente.

Viviana Sposub a anuntat ca se pregateste pentru cel mai important rol din viata ei si anume, acela de mama. Concurenta de la Kanal D va da vestea intr-un filmulet din cadrul defilarii ei, filmulet ce a fost postat pe Instagram. In timp ce unii inca mai cred sau spera ca este o gluma, altii deja au început sa o felicite pe iubita lui George. Inclusiv juratii au fost uimiti de anuntul facut de fosta fata de la meteo. Colegele ei nu prea au fost surprinse, dar au felicitat-o si s-au bucura pentru ea. 

Tibi Clenci, unul dintre juratii emisiunii pune la indoiala spusele Vivianei si mai indrazneste sa intrebe inca o data daca totul este pe bune, moment in care concurenta ii confirma inca o data razand.Insa, ceea ce nu au stiut telespectatorii si nici juratii este faptul ca nu au vazut declaratia integrala a Vivianei Sposub legata de acest subiect atat de fierbinte. 

„Eram la o petrecere, dansam, imi faceam eu de cap acolo si ma suna prietena mea cea mai buna si spune:"Vii acum cu mine la ginecolog!" Am ajuns la ginecolog si s-a uitat la mine doctorul si zice: "Cred ca si tu esti insarcinata!" Ma machiasem, aveam highlighter, eu trecand printr-o despartire, nu aveam cum. Nu imi doream asa ceva. Am facut controlul si da, sunt insarcinata. Credeti ca asa as fi facut anuntul?! Nu, nu sunt..."

 

Viviana a recunoscut ca la inceput nu il placea deloc pe George si ca se lasa ghidata ce ceea ce spuneau altii sau de ceea ce citea prin presa. Dupa ce a ajuns sa il cunoasca mai bine la Ferma, Vivi a recunoscut ca este sufletul ei pereche si ca nu isi poate imagina viata fara el.

”George este iubit de toata familia! De la mic la mare, de la verisori la bunici. De fiecare data cand el are o realizare sau apare la TV, toate neamurile ma suna sa il felicite. Iar cei mai apropiati, adica mama, tata, sora mea, sunt alaturi de noi doi cu tot sufletul”,a mai zis ea. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006229 (s)