News Flash:

Cat costa o calatorie Bucuresti-Salonic si Bucuresti-Istanbul cu trenul, avionul si autocarul

2 Iunie 2017
1129 Vizualizari | 0 Comentarii
tren salonic
Primele trenuri din Bucuresti spre Salonic si Istanbul pleaca vineri, din Gara de Nord, pretul unui bilet pornind de la 45 de euro. Pentru acelasi drum, cel mai ieftin bilet de autocar costa 25 de euro, iar cel mai ieftin bilet de avion 56 de euro, arata calculele comparative efectuate de MEDIAFAX.
CFR Calatori introduce in acest sezon estival trenul care va ajunge in Salonic, Grecia cu legatura directa intre Bucuresti Nord - Sofia - Salonic si retur, incepand de vineri, 2 iunie, si pana pe 4 septembrie.
Pentru destinatia Salonic, trenul va avea in compunere 4 vagoane (doua clasa a doua, unul de dormit si unul cuseta) si va circula o data pe saptamana, cu plecarea din Bucuresti vinerea si intoarcerea din Salonic duminica.
Un bilet pentru o calatorie dus Bucuresti-Salonic costa aproximativ 45 de euro la vagon clasa a doua, 52,10 euro la vagon cuseta cu 6 locuri si 58,5 euro la vagon de dormit cu 3 locuri.
Calatoria cu trenul pe directia Bucuresti-Salonic dureaza peste 17 ore, iar returul dureaza peste 18 ore.
Un bilet de avion spre Salonic, achizitionat cu doua luni inainte (in iunie pentru luna august, spre exemplu) costa 56 de euro, iar calatoria dureaza o ora si jumatate. Zborul este operat de compania Ellinair. Cumparat pe loc, pentru a doua zi, biletul de avion costa mai mult de 200 de euro.
Pretul unui bilet de autocar pentru Salonic porneste de la 25 de euro si ajunge la 60 sau 80 de euro, iar calatoria dureaza de la 9 ore pana la 12 ore si jumatate.
Mai mult, prin intermediul aplicatiei Bla bla car, pasagerii pot calatori pana in Salonic cu 90 de lei.
Spre cealalta destinatie, biletul de tren pentru Halkali, Istanbul costa 49 de euro la vagon cuseta cu sase paturi in cabina, 54 de euro la vagon cuseta cu patru paturi in cabina, 62 de euro la vagon de dormit cu 3 paturi in cabina si 73 de euro la vagon de dormit cu doua paturi in cabina.
Pentru cei care aleg acelasi drum cu autocarul, calatoria dureaza de la 10 ore si jumatate si poate ajunge la 12 ore. Pretul unui bilet este de 160 de lei.
Pentru o varianta mai rapida, calatorii pot opta pentru o cursa cu avionul pana la Istanbul, care dureaza o ora si 15 minute. Un bilet costa 98 de euro.
Cu aplicatia Bla bla car, utilizatorii pot calatori pana la Istanbul platind in jur de 100 de lei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005041 (s)