News Flash:

Primarul comunei hunedorene Luncoiu de Jos, achitat intr-un proces de luare de mita

1 Iunie 2017
968 Vizualizari | 0 Comentarii
judecator
Primarul comunei Luncoiu de Jos, Calin Dud, a fost achitat miercuri in procesul pe care l-a avut deschis la Tribunalul Hunedoara, edilul local fiind trimis in judecata anul trecut, dupa ce procurorii l-au acuzat de luare de mita. 
"Instanta a dispus achitarea inculpatului. Impotriva hotararii Tribunalului Hunedoara se poate declara apel in termen de 10 zile de la comunicare", a declarat, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al instantei, Ildiko Glaman. 
Procesul a inceput in luna ianuarie 2017, dupa ce procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara au finalizat rechizitoriul si l-au trimis pe inculpat in judecata. 
Primarul comunei Luncoiu de Jos a fost acuzat ca ar fi primit drept mita doua motofierastraie in valoare de 1.300 de lei, pe care i le-ar fi cumparat un denuntator. In schimbul acestor obiecte, primarul Calin Dud ar fi urmat sa dispuna plata unei cantitati de material lemnos ce a fost cumparata de Primaria Luncoiu de Jos de la firma administrata de catre denuntator, in anul 2015. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1269 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004701 (s)