News Flash:

Rectificare de buget, din excedentul pe anul trecut al Consiliului Judetean Caras-Severin

2 Iunie 2017
1011 Vizualizari | 0 Comentarii
consiliul judetean 1 0
Consilierii judeteni din Caras-Severin au aprobat, miercuri, in sedinta ordinara, un proiect de hotarare privind rectificarea bugetului propriu al judetului, pe anul 2017, cu suma de peste 460 mii lei, din excedentul bugetar pe anul trecut. 
'Pe ordinea de zi au fost cateva proiecte de hotarare legate de modificarea bugetului aparatului propriu al Consiliului Judetean Caras-Severin. Din excedentul bugetar de anul trecut, a fost preluata suma de 463,24 mii lei, acesti bani fiind necesari pentru a include pe lista de finantari ale Consiliul judetean unele studii si lucrari ce nu erau finantate in cadrul unor proiecte. Printre acestea, se regaseste documentatia tehnico-economica privind lucrarile de reabilitare si de eficientizare, din punct de vedere energetic, a celor trei stationare ale Spitalului Judetean de Urgenta Resita. Pe o axa din POR incercam sa depunem un proiect prin care sa finantam aceste lucrari, iar aceasta suma ar acoperi costurile pentru studiul de fezabilitate', a declarat presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Silviu Hurduzeu. 
Tot din acesti bani, 33.000 lei sunt prevazuti pentru racordarea la gaz a Centrului de educatie si ingrijire 'Sfantul Vasile cel Mare' din Caransebes, o investitie pe care CJ Caras-Severin a facut-o in parteneriat cu Episcopia Caransebesului, printr-un proiect norvegian, prin care a fost infiintata o cresa pentru copiii proveniti din familii monoparentale sau copiii ai caror parinti sunt plecati la munca in strainatate. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1191 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006610 (s)