News Flash:

ATENTIE, SOFERI! Pasajul Jiul si strada Circumvalatiunii au fost inchise

2 Iunie 2017
1145 Vizualizari | 0 Comentarii
pasaj jiul2
Evitati trecerea pe sub calea ferata de la Jiul! Pasajul a fost inchis in noaptea de miercuri spre joi, odata cu strada Circumvalatiunii, pana la intersectia cu Calea Bogdanestilor. Interdictia este valabila mai bine de o saptamana.
Traficul prin pasaj a fost blocat inca de miercuri seara, de la ora 22. Cum oricum nu se poate trece pe sub calea ferata, muncitorii au decis sa inchida si strada Circumvalatiunii, de la intersectia cu Calea Bogdanestilor. In urmatoarele zile se va lucra intens pe santier, transmit reprezentantii primariei, la una dintre cele mai grele operatiuni. Traficul ar urma sa fie redeschis in 10 iunie, scrie tion.ro.
„In vederea continuarii lucrarilor necesare pentru largirea pasajului Jiul, s-a luat decizia inchiderii traficului rutier pe un tronson din Calea Circumvalatiunii, intre bd. Republicii si Calea Bogdanestilor. Masura a fost pusa in aplicare incepand cu data de 31 mai 2017, de la ora 22 si va fi valabila pana la data de 10 iunie 2017. Firma care executa lucrarile va realiza, in aceasta perioada, demontarea si montarea podurilor de cale ferata aferente unor linii de circulatie, conform proiectului”, sustin reprezentantii Directiei Edilitare din cadrul primariei.

strada circumvalatiunii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005616 (s)