News Flash:

Care sunt cele mai bune implanturi dentare?

25 Septembrie 2023
183 Vizualizari | 0 Comentarii
Care sunt cele mai bune implanturi dentare

Implanturile dentare sunt o opțiune eficientă și avansată pentru înlocuirea dinților lipsă. Un implant dentar Timișoara sau oricare alt oraș acționează ca o rădăcină artificială, fiind compus din materiale precum ceramică sau titan. 

Implantul se inserează în osul maxilar, sub gingie, pentru a susține un dinte artificial, însă este o metodă ideală pentru persoanele care au suferit accidente, lovituri puternice care au condus la pierderea dinților, carii profunde sau paradontoză, care de altfel cauzează pierderea dinților.

Top 10 implanturi dentare

Implanturi dentare Straumann

Compania elvețiană Straumann este cunoscută pentru cercetările sale în domeniul stomatologiei și dezvoltarea de implanturi dentare de înaltă calitate. Implanturile Straumann sunt apreciate pentru fiabilitatea lor, iar materialele din care sunt realizate oferă confort. 

Tehnologia implantului îmbunătățește implantologia dentară. Aceste implanturi sunt potrivite mai ales pentru pacienții care au diverse condiții medicale, inclusiv osteoporoză sau diabet.

Implanturi dentare Zimmer

Compania americană Zimmer Biomet oferă implanturi dentare cu un bun raport între preț și calitate, dar și precizie în cazuri clinice, reducerea timpului de tratament, fiind redus timpul de vindecare. De asemenea, implanturile Zimmer conferă un confort sport și stabilitate. Sunt caracterizate de un șurub conic, cu deschidere apicală, fiind concepute pentru a oferi rezultate estetice și naturale.

Fast & Fixed

Sistemul de implanturi Fast & Fixed este dezvoltat de Bredent Medical și are ca scop furnizarea rapidă a dinților funcționali și estetici în doar 24 de ore. Acest tratament implică inserarea de implanturi biocompatibile în maxilar, urmată de aplicarea unei lucrări provizorii și, ulterior, a unei lucrări dentare definitive.

Implanturi dentare MegaGen

Compania sud-coreeana MegaGen oferă implanturi dentare cu performanțe chirurgicale superioare, menținând osul cortical, minimizând deteriorarea țesuturilor și asigurând o bună stabilitate a implantului. Aceste implanturi permit osteointegrarea rapid, oferind rezultate de lungă durată.

Implanturi dentare Dentium

Acestea respectă cele mai înalte standarde de calitate, fiind prezente în peste 50 de țări. Sunt cunoscute pentru designul și funcționalitatea lor, contribuind la osteointegrarea eficientă și la obținerea succesului clinic.

Implanturi dentare Novit

Aceste implanturi sunt fabricate din titan de înaltă calitate, fiind biocompatibile și având o rată mare de osteointegrare. Au o conexiune internă pentru reducerea riscului de infecții, asigurând o potrivire precisă între componentele implantului. Suprafața implantului este tratată special pentru a accelera vindecarea și a asigura o fixare mai puternică în os.

Implanturi dentare Sky

Aceste implanturi oferă posibilități variate de protezare stomatologică, având o capacitate de integrare rapidă, fiind și mai accesibile ca preț. Sunt o opțiune bună pentru pacienții care au avut proteze dentare mobile în trecut și care doresc o îmbunătățire a funcției de masticație.

Implanturi INNO

Acestea sunt apreciate pentru adaptabilitatea sa la urgențele stomatologice ale pacienților. De asemenea, prezintă o conexiune foarte bună cu bontul protetic, prevenind pătrunderea bacteriilor și deșurubarea coroanei de pe implant.

Implanturi dentare ARDS

Aceste implanturi aduc îmbunătățiri generale în domeniul implantologiei dentare, oferind opțiuni de tratament de înaltă calitate. Avantajele acestui implant includ conservarea osoasă, osteointegrarea rapidă, distribuția forțelor, stabilitate într-un os cu densitate scăzută.

Implanturi dentare Nobel Biocare

Acestea sunt cunoscute pentru designul inovator, care permite ca acest tip de implant să fie ușor de integrat, mai ales în spații dificile sau înguste, poziționarea putând fi ajustată în timpul intervenției dentare. În plus, implantul Nobel furnizează suport pentru zonele în care există un volum redus de țesut osos

Prețuri implanturi dentare

Costul unui unui implant dentar va varia în funcție de mai mulți factori, inclusivꓽ

<!--[if !supportLists]-->●      <!--[endif]-->Materialele utilizate – de exemplu titan sau zirconiu. Materialele de înaltă calitate vor avea și un cost mai mare.

<!--[if !supportLists]-->●      <!--[endif]-->Tipul de coroană dentară – de exemplu, zirconiu sau ceramică.

<!--[if !supportLists]-->●      <!--[endif]-->Tipul de anestezie – anestezia locală este mai puțin costisitoare, în timp ce în clinicile moderne se practică anestezia totală, ceea ce mărește prețul unui implant.

<!--[if !supportLists]-->●      <!--[endif]-->Experiența medicului – calificările și experiența medicului pot influența costul procedurii. În general, medicii cu o experiență bogată pot percepe prețuri mai mari.

<!--[if !supportLists]-->●      <!--[endif]-->Necesitatea măririi volumului osos – dacă volumul osos al pacientului nu este suficient pentru implant, poate fi necesară adiția de os sau stimularea dezvoltării acesteia. Aceste aspecte implica costuri suplimentare pentru procedura în sine și pentru materialele utilizate.

În plus, tratamentele necesare care se pot face înaintea inserării implantului (de exemplu, pentru afecțiuni mai vechi ale dinților – carii, etc.) vor adăuga costuri suplimentare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1263 (s) | 33 queries | Mysql time :0.005558 (s)