News Flash:

Joc și veselie, muzică bună la Gearmata

Andra și Holograf cântă, în acest weekend, la „Zilele comunei Giarmata”

8 Septembrie 2023
246 Vizualizari | 0 Comentarii


Un weekend plin de distracție, muzică variată și activități pentru toate vârstele te așteaptă la "Zilele comunei Giarmata". Evenimentul are loc vineri, sâmbătă și duminică, cu începere de la ora 18:00, în zona lângă Sala de Sport din Giarmata. Pe scenă vor urca artiști de renume din muzica românească, cum ar fi Andra și Holograf în ziua de duminică, alături de Maria Milu Sorescu, Ciprian Pop, Diana Selagea și mulți alții în ziua de sâmbătă.

De asemenea, vineri se vor sărbători artiștii de la Ansamblul Sânziene Bănățene, care marchează 18 ani de la înființare și au pregătit un spectacol special cu această ocazie.

”În fiecare zi a weekend-ului, Kids Club Giarmata, partenerul nostru de nădejde, împreună cu Școala din Giarmata au evenimente pentru copii, tot felul de surprize și activități pe care cei mici nu au voie să le rateze!”, declară reprezentanții primăriei.

În același timp, pompierii salvatori se reunesc pentru un eveniment special sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 16:00, pe platoul din fața Sălii de Sport.

”Pompierii noștri vor pune în scenă un adevărat spectacol, pentru cei mici și nu numai, vor face tot felul de demonstrații și, pentru cei curioși să cunoască îndeaproape activitatea lor, mașinile de pompieri vor fi accesibile și ușile lor deschise”, declară organizatorii.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006986 (s)