News Flash:

TOP 7 piese vestimentare esenţiale pentru bărbaţi

25 Septembrie 2023
203 Vizualizari | 0 Comentarii
Clipboard04

Pentru a te îmbrăca bine, nu ai neapărat nevoie de un dulap plin de haine sau de zeci de piese vestimentare. Poţi să ai un look impecabil cu doar câteva piese de bază, atât timp cât le alegi inspirat. Ţine cont de stilul tău vestimentar, de ceea ce te avantajează, de sezon, dar şi de ocazie atunci când îţi alegi o ţinută.

Dacă vrei să ai mereu la îndemână haine uşor de asortat pentru ţinute fără cusur, iată TOP 7 piese vestimentare esenţiale pentru bărbaţi:

Pantaloni casual pentru bărbaţi

Pantalonii casual pentru bărbaţi sunt o piesă esenţială în orice tip de garderoba masculină. Poţi purta pantaloni casual într-o mulţime de combinaţii, atât în ţinute office, cât şi în ţinute de oraş sau de vacanţă.

Este o idee bună să alegi pantaloni casual pentru bărbaţi din materiale prietenoase cu pielea, cum ar fi bumbacul. Optează pentru modele în culori uşor de asortat, mai ales dacă vrei să îi porţi des. Nuanţe precum gri, bleumarin sau bej sunt perfecte pentru o mulţime de ţinute reuşite de zi.

Blugi

Blugii se număra printre cele mai populare piese vestimentare pentru bărbaţi. Pantalonii din denim se pot purta în zeci, sute de combinaţii. Îi poţi asorta cu tricouri, cămăşi, hanorace, maiouri sau bluze casual. În plus, blugii sunt potriviţi indiferent de sezon. Îi poţi purta vară, iarnă sau primăvara, în diverse tipuri de outfit-uri.

Este de preferat să alegi modele de blugi clasice, care să reziste probei timpului şi să se integreze în cât mai multe ţinute. Cauta modele în culori precum albastru închis sau negru, fără inserţii de orice tip.

Cămăşi

Cămăşile sunt esenţiale în orice garderobă masculină. Există mai multe tipuri de cămăşi din care poţi alege. Există cămăşi de vară, casual, cămăşi elegante pentru evenimente, dar şi cămăşi lejere, pe care le poţi purta în ţinutele de zi.

Atunci când alegi cămăşile potrivite este important să găseşti măsură care te avantajează, pentru a avea un look fără cusur.

Pantaloni de trening

Pantalonii de trening pentru bărbaţi sunt importanţi dacă îţi doreşti un dressing complet. Poţi opta pentru un set de trening, pe care să îl porţi atunci când faci mişcare, când te plimbi în parc sau chiar în vacanţă. De asemenea, mai poţi asorta pantalonii de trening cu tricouri sau haborace sport, fără să fie nevoie să cumperi un set.

Alege pantalonii de trening în funcţie de sezon. Vara este de preferat să optezi pentru materiale subţiri, în timp ce iarna ai nevoie de materiale groase, care să îţi ţină de cald.

Tricouri simple

Tricoul este o piesă de bază în orice garderobă şi este o super idee să ai cel puţin 2-3 în dulap. Poţi alege tricouri simple, din bumbac, în nuanţe clasice precum bleumarin, negru, alb sau gri. Acestea merg de minune cu blugi, pantaloni casual pentru bărbaţi, pantaloni scurţi sau chiar de trening.

Geaca de iarnă

Geaca de iarnă este un must, iar vestea bună este că aceasta nu este deloc difcil de ales. Optează pentru un model simplu, în tonuri neutre, care să se asorteze uşor cu hainele pe care le ai deja în garderobă. Geaca de iarnă trebuie să fie călduroasă, versatila şi să o poţi purta pentru mai multe sezoane. Nu te orienta după trenduri atunci când îţi alegi o astfel de geacă.

Sacou

Sacoul este un simbol al eleganţei şi trebuie să ai cel puţin o astfel de piesă în garderoba ta. Optează pentru un model clasic, negru, bleumarin sau bej, pe care să îl poţi asorta uşor. De asemenea, este important să cauţi un sacou din materiale de calitate, care să reziste cât mai bine în timp.

Foloseşte topul de mai sus ca sursa de inspiraţie atunci când mergi la shopping sau faci ordine în dulap. Include în garderoba ta astfel de piese esenţiale, versatile şi uşor de purtat, ca să ai mereu ţinute de nota 10.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1318 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008986 (s)