News Flash:

Cum sa gestionezi situatiile cu membrii dificili in videochat

4 Septembrie 2023
114 Vizualizari | 0 Comentarii
model de videochat din iasi

Atunci cand esti model de videochat, vei lua contact cu diverse tipologii de membri. Este si normal. Din acest punct de vedere atat virtual cat si real, oamenii sunt diferiti si practic acest lucru ne defineste ca indivizi.  De ceea unele persoane sunt mai dragute si mai deschise catre comunicare, iar altele poate ti se par mai dificil de abordat si introvertite.

Asadar ne-a gandit sa iti detaliam mai pe larg cum anume poti comunica cu membrii mai dificili.

Intelege, asculta si empatizeza cu el

Pornind de la simpla idee ca acel membru iti intra in camera cu anumite nevoi. Poate doreste liniste, poate doreste o persoana cu care se poate destine, poate doreste sa se joace. Nu ai de unde sti cu exactitate nevoile acestuia daca nu vei incerca sa le afli. Important este sa ii adresezi intrebari ca sa iti poti da seama de ce acest aspect, sa il asculti si sa empatizezi in functie de subiectul discutiei.  De subliniat este faptul ca trebuie sa ii mentii o stare calma si de asemenea sa nu te incarci negativ. Starea ta trebuie sa fie undeva la mijloc.

Se pot intampla suficiente situatii neprevazute si in viala reala, de aceea trebuie sa dai dovada de o maturitate si inteligenta emotionala puternica.

Fara prejudecati

Un alt motiv pentru care membrii acceseaza altfel de platforme este simplul fapt ca sunt introvertiti si isi doresc sa discute cu o persoana care sa le inteleaga nevoile. Este un aspect foarte important in mediul online si de aceea nu este recomandat ca ei sa fie judecati. Este un mod dur pentru ei si nepotrivit care il poate tine la distanta. Asadar fii tu refugiul sau! Fa-l sa se simta ascultat.

Cere ajutor sau apeleaza la echipa de trainer

In cazul in care vei intalni o situatie pe care simti ca nu o poti gestiona, atunci poti apela la echipa de traineri afla in sediu sau chiar la propriul tau trainer. Discutiile pe care ar trebui sa le ai cu membrii trebuie sa fie cat mai placute, fara sa depaseasca o anumita limita pe care ti-o impui.

Iti recomandam sa nu fii in defensiva si sa nu iei nimic personal. O stare pozitiva va atrage mereu membri de calitate.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006766 (s)