News Flash:

Vă place mâncarea la ceaun?

Între 16 și 17 septembrie are loc festivalul gastronomic „Lingura de aur” în comuna timișeană Dumbrava

13 Septembrie 2023
208 Vizualizari | 0 Comentarii


Evenimentul atrăgător denumit "Lingura de Aur," ajuns la cea de-a 15-a ediție, va avea loc în zilele de 16 și 17 septembrie, în Parcul Bisericii Reformate din centrul administrativ al comunei Dumbrava din Timiș, în apropiere de orașul Făget. Programul va începe sâmbătă la ora 12 cu un concurs culinar ce poartă numele evenimentului. În paralel cu acesta, va avea loc și aprinderea focului sub ceaune, iar se va desfășura o prezentare a microregiunii Țara Făgetului și a activității grupului de administrație locală (GAL) cu același nume.

De la ora 16, ansamblurile folclorice din zonă vor susține un spectacol tradițional, iar la ora 17 va avea loc degustarea oficială a preparatelor din concurs. La trei ore mai târziu, petrecerea va debuta cu Ruga de la Dumbrava și va fi animată de formația condusă de Sorin Găletaru.

În cea de-a doua zi, după slujbele religioase ale celor două parohii din localitate, una ortodoxă și cealaltă reformată, sunt programate mai multe concursuri pentru copii. De la ora 16, un nou program artistic va avea loc, iar ca invitat special al evenimentului, alături de ansamblurile locale, va fi solistul Nicu Novac. În încheiere, de la ora 18, se va desfășura o discotecă în aer liber, în grija DJ-ului Ervin.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008269 (s)