News Flash:

Atenție, mămici!

Atelier de prim-ajutor pentru mămicile din Timiș care vor să învețe cum să-și salveze bebelușii și copiii în caz de urgență

4 Martie 2024
99 Vizualizari | 0 Comentarii


Mamele din Timiș au oportunitatea să învețe cum să acorde primul ajutor micuților lor alături de voluntarii Crucii Roșii Timiș. Femeile interesate sunt invitate să se înscrie pentru a participa la un atelier special dedicat tehnicilor de acordare a primului ajutor pentru bebeluși, copii mici și nu numai.

Voluntarii Crucii Roșii Timiș le invită pe mame să dobândească abilitățile necesare pentru salvarea bebelușilor și copiilor mici în situații de urgență. Sesiunea gratuită de pregătire dedicată mămicilor va avea loc sâmbătă, 9 martie, începând cu ora 10, la sediul Universității de Vest din Timișoara, situat pe bulevardul Vasile Pârvan, numărul 4. În cadrul acestui eveniment, participantele vor învăța de la voluntari cum să acorde primul ajutor în diverse situații care implică bebelușii sau copiii mici. Vor fi prezentate și noțiuni de bază privind acordarea primului ajutor la adulți.

„Psst! Ați auzit? Crucea Roșie Filiala Timiș organizează în mod gratuit un atelier de prim-ajutor pentru mămici! Acest atelier este dedicat mamelor care își doresc să afle elementele de bază în acordarea primului ajutor pentru cei mici (bebeluși și copii), dar și pentru adulți.

Unde? Clădirea Universității de Vest Timișoara, A01 (voluntarii vă vor aștepta la intrare).

Când? 9 martie, între ora 10:00 și 13:00. Locurile sunt limitate. Înscrieți-vă în formular înainte ca acesta să devină indisponibil.

Precizăm că acest curs este dedicat mămicilor datorită temelor abordate, iar prezența copiilor nu este permisă pentru ca atenția dumneavoastră să poată fi centrată pe materialul predat. Pentru alte întrebări, nelămuriri și detalii ne puteți lăsa un mesaj pe Instagram sau Facebook. Înscrierea se face pe pagina Crucea Roșie Filiala Timiș”, transmite Crucea Roșie Timiș, pe pagina oficială de Facebook.


Participarea este gratuită, dar se face pe bază de înscriere, în funcție de disponibilitatea locurilor. Femeile interesate să participe sunt îndemnate să completeze FORMULARUL disponibil.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1274 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007252 (s)