News Flash:

Caravana TIFF a ajuns la Timisoara

29 August 2017
1220 Vizualizari | 0 Comentarii
caravana film
Cea de-a saptea arta, cinematografia, deschide marele ecran al Gradinii de Vara "Capitol" din Timisoara, luni seara, cu o seducatoare poveste de dragoste, ''Povestea iubirii'', in regia lui Radu Mihaileanu, care va rula in cadrul Caravanei TIFF, o coproductie filmata partial in Transilvania, care a avut la TIFF un public de 3.000 de spectatori. 
Pana in 3 septembrie, timisorenii sunt asteptati in fiecare seara, de la ora 21,30, la cinematograful in aer liber din gradina "Capitol", pentru a vedea povesti de dragoste, comedii, thrillere si documentare remarcate in festivaluri si apreciate atat de critici, cat si de publicul larg. 
Seratele de film vor continua cu un thriller palpitant, "Dumnezeu sa ne ierte", care a fost nominalizat la sase premii Goya. 
Miercuri este programata comedia italiana "Nebune de fericire", care prezinta aventura a doua femei extrem de diferite, care se intalnesc intr-o clinica de psihiatrie de unde evadeaza, iar joi va fi proiectat filmul romanesc "Vara s-a sfarsit", regizat de Radu Potcoava, care vorbeste despre povestea aventuroasa a doi pusti din timpul vacantei. 
Vor urma "(M)ucenicul", un film rusesc premiat la Cannes, care prezinta drama unui tanar cuprins de o criza mistica, si documentarul "Varza, cartofi si alti demoni", o coproductie romano-germana regizata de Serban Georgescu, premiat in acest an de Uniunea Cineastilor din Romania, care relateaza experienta unui regizor ce devine agricultor, doar pentru a-si da seama cum e posibil sa iesi mereu in pierdere lucrand intr-un sat care are o mie de tractoare si a produs 100.000 de tone de varza si cartofi care nu se vand. 
Saptamana de filme se incheie cu docu-fictiunea poloneza "Toate aceste nopti albe", povestea a doi tineri care isi traiesc cu intensitate viata si iubirile intr-o lume ce pare adormita, film care a obtinut premiul pentru regie la competitia World Cinema - Documentar la Festivalul de la Sundance. 
Filmele, care au facut parte din selectia celui mai mare eveniment cinematografic din Romania, Festivalul International de Film Transilvania, sunt aduse la Timisoara de Caravana TIFF, care intreprinde un turneu prin mai multe orase din tara. Accesul publicului este liber la toate proiectiile TIFF. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1284 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005163 (s)