News Flash:

ACCIDENT CUMPLIT in Timis!

28 August 2017
1905 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd22
Accident grav de circulatie, duminica dupa-amiaza, pe drumul ce face legatura dintre Timisoara si localitatea Peciu Nou. O masina a iesit de pe carosabil si s-a rostogolit de mai multe ori in camp. O femeie si-a pierdut viata, iar trei barbati au fost raniti.
Din primele informatii, accidentul s-a produs din cauza soferului de 47 de ani, care, intr-un moment de neatentie, a pierdut controlul volanului si a iesit de pe carosabil. Masina in care se aflau patru persoane, trei barbati si o femeie, s-a rostogolit de mai multe ori pe camp. In urma accidentului, femeia, in varsta de 61 de ani, aflata la bordul masinii a decedat, scrie tion.ro.
La fata locului au ajuns echipaje de politie, pompieri si ambulanta, care i-au preluat pe cei trei barbati implicati in accident. Acestia au fost raniti, insa au scapat cu viata. Traficul a fost blocat in zona.
Politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala si fac cercetari pentru a stabili cu exactitate circumstantele in care s-a intamplat accidentul.

timisoara peciu nou
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004885 (s)