News Flash:

Membrii Comisiei de ancheta a alegerilor din 2009, intalnire cu Augustin Lazar si cu Tudorel Toader

28 August 2017
930 Vizualizari | 0 Comentarii
Augustin Lazar
Comisia parlamentara care ancheteaza alegerile din 2009 a decis luni ca presedintele Romaniei sa fie informat privind o posibila obstructionare a activitatii comisiei, ca urmare a refuzului lui George Maior de a raspunde unor intrebari adresate de for.
"Am votat sa facem o informare catre presedintele Romaniei cu privire la faptul ca raspunsurile domnului Maior nu au fost satisfacatorare", a declarat Oana Florea, presedintele Comisiei parlamentare.
Comisia parlamentara a stabilit transmiterea unei adrese si catre Serviciul Roman de Informatii, institutie condusa la acel moment de George Maior, in prezent ambasador al Romaniei in SUA, in care se va solicita o pozitie oficiala a serviciului de informatii referitoare la posibila prezenta a doi angajati ai institutiei in casa lui Gabriel Oprea, in noaptea alegerilor prezidentiale din 2009.
In iunie, George Maior a mers la Parlament, pentru a fi audiat, in calitate de fost director al SRI, de catre Comisia parlamentara de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009. La acel moment, George Maior s-a prevalat de faptul ca a participat la intalnirea din noaptea alegerilor, tinuta la Oprea, in calitate de persona privata, sustinea Mihai Fifor, fost presedinte al Comisiei. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006502 (s)