News Flash:

Barbatul care a injunghiat mortal o femeie pe o strada din Mioveni, fost profesor de istorie, arestat preventiv

26 August 2017
964 Vizualizari | 0 Comentarii
arestat2
Barbatul cunoscut cu afectiuni psihice, care a injunghiat mortal o femeie pe o strada din Mioveni a fost arestat preventiv. Decizia de sambata a magistratilor Tribunalului Arges nu este definitiva.
Potrivit portalului instantelor, magistratii Tribunalului Arges au admis, sambata, propunerea procurorilor si au dispus arestarea preventiva a barbatului care vineri a injunghiat in gat o femeie de 69 de ani, pe care nu o cunostea.
„Admite propunerea Ministerului Public, Parchetul de pe langa Tribunalul Arges (…) dispune arestarea preventiva a inculpatului Minciulescu Alin, pe o perioada de 30 de zile”, se arata in solutia magistratilor.
Decizia nu este definitiva, avand drept de contestatie in termen de 48 de ore de la pronuntare.
Agresorul, un barbat de 37 de ani, fost profesor de istorie, este cunoscut cu afectiuni psihice.
Potrivit Politiei Arges, acesta a asteptat ca femeia sa traverseze strada si a atacat-o brusc, injunghiind-o de mai multe ori, in zona gatului. Femeia a murit la scurt timp, la spital.
Surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca in urma cu doi ani barbatul a comis aceeasi fapta, insa victima a supravietuit.
La acel moment, agresorul nu a fost condamnat la inchisoare, ci a fost internat intr-un spital pentru o perioada de un an si jumatate.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006337 (s)