News Flash:

O petitie de SUSTINERE a modificarilor propuse de ministrul Justitiei a fost lansata online

28 August 2017
837 Vizualizari | 0 Comentarii
tudorel toader
O petitie de sustinere a proiectelor de legi propuse de catre ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a fost lansata pe platforma petitieonline.com, initiatorii acesteia considerand ca propunerile sunt „facute cu buna credinta si sunt bune”.
„Sustinem proiectele de legi propuse de catre ministrul Justitiei, domnul prof. univ. dr. Tudorel Toader. Depasind afinitatile politice ale fiecaruia, noi semnatarii prezentei petitii, credem ca nu degeaba romanii nu au incredere in Justitie. S-a ajuns ca 80% dintre romani sa fie dezamagiti. Sunt cunoscute numeroasele erori judiciare dintre care amintim: cazurile Tundrea, Constantin Mornea, Gheorghe Hogas”, sustin initiatorii petitiei.
Conform sursei citate, au fost multe situatii in care „au fost inscenari pentru a stisface diverse comenzi politice si a elimina adversari politici ca Dan Radu Rusanu, Paul Pacuraru, Dan Voiculescu si multi, multi altii”
„Toti oamenii de buna credinta care au avut de-a face cu Justitia au putut constata pe propria lor piele abuzuri, arbitrariu si nedreptate. Pe buna dreptate oamenii constata ca Justitia a fost pervertita si este departe de a ceea ce ar trebui sa fie. Adica un serviciu public de administrare a dreptatii in care oamenii sa aiba incredere”, conform initiatorilor petitiei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005665 (s)