News Flash:

Bucurie pentru cei mici în prag de sărbători

Cadoul de Crăciun dăruit de actorii Teatrului pentru Copii și Tineret “Merlin”, Timișoara, copiilor din Centrul Educativ Buziaș

15 Decembrie 2023
118 Vizualizari | 0 Comentarii


Teatrul pentru Copii și Tineret "Merlin" din Timișoara a oferit un cadou de Crăciun special minorilor din Centrul Educativ Buziaș prin reprezentația piesei „Zaiafeturi”. Vizita surpriză a actorilor a fost primită cu entuziasm de cei mici, iar piesa, bazată pe un text clasic reinterpretat într-o cheie modernă, a demonstrat actualitatea operei lui I.L. Caragiale. 

Conceptul artistic al spectacolului s-a remarcat prin simplitate, dar și prin coerență și funcționalitate. Cele patru schițe alese pentru reprezentație, „Căldură Mare”, „Lanțul Slăbiciunilor”, „Justiția Română” și „Vizită”, sunt legate de personajul Politicianul, care aduce în scenă perspectiva vieții politice românești, cu aplicabilitate și în secolul XXI. 

Centrul Educativ Buziaș a exprimat mulțumiri pentru prezența și reprezentația minunată a Teatrului Merlin, invitând la alte lecții de literatură și cultură.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1383 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006749 (s)