News Flash:

Julio Iglesias va primi azi la Tg. Mures prima medalie de aur cu diamante a Artelor Transilvane

28 Octombrie 2013
1372 Vizualizari | 0 Comentarii
Cântăreţul Julio Iglesias, care va concerta la Târgu Mureş luni seara, va primi din partea municipalităţii prima medalie de aur placată cu diamante, denumită Medalia de Aur a Artelor Transilvane.

Potrivit lui Ioan Chiorean, de la Primăria Târgu Mureş, Medalia de aur cu diamante a Artelor Transilvane este singura de acest gen şi va fi oferită lui Julio Iglesias în semn de preţuire din partea cetăţenilor municipiului.

'Este o surpriză pregătită de cetăţenii din Târgu Mureş, sperăm să îi placă. Medalia de aur cu diamante a Artelor Transilvane, este singura astfel de medalie realizată de meşterii de la Sabion. Medalia de aur a Artelor Transilvane a mai fost acordată lui Richard Clayderman, Gheorghe Zamfir, fostului solist al trupei Smokie, Chris Norman şi lui Radu Beligan. Aceasta va fi prima cu diamante. Va fi un moment din timpul concertului, va fi un gest de respect pe care comunitatea îl aduce artistului Julio Iglesias', a declarat lui Ioan Chiorean.

Potrivit acestuia, în deschiderea concertului artistului nu va cânta nimeni şi că 'tot ce se petrece pe scenă este rezervat lui Julio Iglesias', iar prin acest eveniment 'Târgu Mureş intră pe harta concertelor internaţionale'.

'Julio Iglesias a venit la Târgu Mureş cu o echipă de peste 30 de oameni, s-a simţit foarte bine, i-au plăcut extrem de mult clădirile, oraşul, a văzut Festivalul Vinului şi Târgu Meşteşugarilor care se desfăşoară în Piaţa Trandafirilor. A fost o vizită scurtă, frumoasă, spune că este un oraş curat şi liniştit, că oamenii sunt extrem de primitori şi a promis să revină. Nu s-a întâlnit cu nimeni, e o persoană discretă, retrasă, ţine foarte mult la intimitatea sa şi nu a dat nicio relaţie despre absolut nimic legat de acest lucru', a susţinut Chiorean.

Acesta a subliniat că evenimentul este unul foarte important pentru municipiul Târgu Mureş, are o 'notorietate fantastică', întrucât pagina de Facebook a evenimentului are peste 7.500 de like-uri, peste 250.000 de vizualizări şi 'este un adevărat record observat chiar şi de firmele de comunicare prin social media'.

Ioan Chiorean a precizat că s-a stabilit deja repertoriul, care va cuprinde 'cele mai frumoase de pe toate albumele sale din toată activitatea sa', iar scena pe care se va desfăşura, 'este una foarte mare, probabil cea mai mare din România'.

Spectacolul începe la ora 19,00, este oferit gratuit de către sponsori şi de către municipalitate.

julio iglesias artelor transilvane ioan chiorean spectacolul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005838 (s)