News Flash:

Primele imagini cu Valentina Pelinel si Cristi Borcea impreuna la botezul micutului Milan!

2 Mai 2017
1278 Vizualizari | 0 Comentarii
Botez Milan
Cristi Borcea si Valentina Pelinel il boteaza luni pe Milan (11 luni), fiul lor, iar milionarul, care a fost condamnat la sase ani si patru luni de inchisoare in Dosarul Transferurilor, a primit permisiunea de a participa la eveniment. Fostul dinamovist a ajuns acasa in urma cu putin timp, iar revederea cu Pelinel si cu fiul sau a fost una emotionanta.

UPDATE 18.05. Milionarul si-a pus bodyguarzii sa formeze un paravan in fata bisericii pentru a nu face nimeni fotografii din strada

UPDATE 18.00. Ceremonia religioasa a luat sfarsit, iar BorceaPelinel si restul invitatilor au plecat spre biserica si s-au dus la petrecere

UPDATE 17.35. BorceaPelinelGigi BecaliAlexandra Mihai si ceilalti invitati au ajuns la biserica.

Putin dupa ora 16.00, la resedinta familiei Borcea si-a facut aparitia doctorita Alexandra Mihai, nasa micutului Milan. Aceasta a intrat in vila cu lumanarea de botez in mana. La scurt timp a sosit si Gigi Becali, bun prieten cu Borcea.

Valentina Pelinel l-a nascut pe Milan in luna iunie a anului trecut, insa Borcea nu a putut fi prezent, si asta pentru ca era in inchisoare. Cu toate acestea, el a trimis prin tofer un buchet imens de flori pentru iubita lui. Pelinel a declarat in mai multe randuri ca micutul va fi crestinat in momentul in care Borcea va putea sa participe la botez, iar asta se intampla luni.  Cristi Borcea a fost casatorit timp de doua decenii cu Mihaela Borcea, cu care are trei copii.

Sursa: cancan.ro

Galerie Foto


cristi borcea valentina pelinel milan borcea pelinel gigi becali
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006122 (s)