News Flash:

Betty Salam nu mai are talie de viespe. S-a ingrasat vizibil si arata asa...

29 August 2017
2298 Vizualizari | 0 Comentarii
betty salam nou
Betty Salam se bucura de un real succes, atat pe plan profesional, cat si pec el personal. Vedeta se iubeste de mai bine de doi ani cu Catalin Visinescu, care incearca sa o faca fericita in fiecare zi. Dupa ce la inceputul anului slabise foarte mult si ajunsese sa fie multumita de felul in care arata, cantareata a surprins pe toata lumea la ziua ei de nastere.

Se pare ca bruneta a pierdut lupta cu kilogramele si s-a ingrasat vizibil, dar chiar si asa, ea este foarte multumita si recunoscatoare pentru toate lucrurile bune din viata ei. “Va multumesc tuturor pentru urari! Iti multumesc •catalinvisanescu ca imi faci surprize frumoase si ma faci intotdeauna fericita ! Te iubesc!”, a scris vedeta pe pagina sa de Instagram.


Catalin i-a facut o urare deosebita de ziua de nastere a iubitei sale, exprimandu-si sentimentele de iubire fata de aceasta. “Vreau sa-ti spun doar atat: am sa te iubesc la fel cat timp o sa-mi bata inima in piept! Am sa fiu alaturi de tine tot timpul si la bune si la rele! Am sa iti ofer tot ce am eu mai bun si mai frumos! Vreau sa te fac fericita si tot timpul sa ai zambetul pe buze! Vreau sa iti indeplinesti toate visele si dorintele alaturi de mine! Te iubesc asa cum nu am sa mai iubesc pe nimeni niciodata! Te ador iubirea mea frumoasa!”, este mesajul transmis de Catalin, iubitei sale, Betty.
Vezi aici cum arata Betty

betty salam catalin visinescu kilogramele instagram
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004439 (s)