News Flash:

A RUPT TACEREA! Declaratii incredibile ale fostului sot al Mariei Constantin

28 August 2017
1202 Vizualizari | 0 Comentarii
maria
Ciprian Tapota Lataretu, fostul sot al Mariei Constantin, rupe tacerea. El spune ca nu se astepta ca aceasta sa se desparta deMarcel Toader. In plus, el a vorbit despre relatia pe care artista o are cu fiul lor.

Fostul sot al Mariei Constantin rupe tacerea

”Eu am mai vorbit de copil si in al doilea rand am mai vorbit despre un cont. Copilul a avut un cont la banca pe numele lui, contul acela a expirat. Acela este un depozit pe cinci ani. Contul a expirat in 2017. Ne recomanda acolo sa scoatem banii. Iar eu singur nu pot sa fac asta, asa ca am apelat la ea sa-mi faca o procura sa pot sa scot banii sa-i pun in alt cont.

Sincer sa fiu nu ma asteptam, vedeam ca se inteleg mai bine. Nu ma asteptam la vestea asta. A fost foarte hotarata. (n.r. cand s-a despartit de primul sot) Cred ca e cazul si acum, la fel se manifesta. O data ce a spus „nu”, „nu” ramane.

Eu nu vreau sa comentez despre lucrul acesta. E treaba lor, sunt oameni maturi amandoi. Au fost casatoriti, ei stiu cel mai bine ce a fost intre ei. Nu as vrea sa intru in detalii de genul acesta. Baiatul nici nu stie ce s-a intamplat, ca s-au despartit. Eu ma incercat si noi in general am incercat sa-l ferim. Nu vreau sa comentez in niciun fel.

Haideti sa va spun un lucru. Va rog. Eu nu mai stiu de acest om de ani de zile. Un om se mai schimba. Ea a stat atatia ani la Bucuresti, nu pot sa stiu lucrurile astea. Chiar Codrut spunea ca se intelege bine cu el (n.r. Marcel Toader) ca ii spunea la un moment dat despre creierul mic si despre cerebel, vorbeau. Si…Deci se purta frumos, asta e ideea. Da, se purtau frumos impreuna. Mi-a spus ca i-a spus lucruri interesante.

Codrut vorbeste foarte frumos despre Marcel Toader. Nu cred ca are nevoie de sfatul meu. Nu cred ca va tine cont de sfatul meu (n.r. Marcel Toader). Nici de-al meu si nici de-al unui alt om. Odata ce a spus „nu”, „nu” ramane”, a declarat Ciprian Tapota Lataretu, fostul sot al Mariei Constantin.

mariei constantin marcel toader
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004927 (s)