News Flash:

Ozana Barabancea e in fusta scurta si arata FABULOS. Acum nu se mai opreste din slabit

29 August 2017
1912 Vizualizari | 0 Comentarii
ozana

Ozana Barabancea uimește cu silueta ei la fiecare apariție publică. Slabeste văzând cu ochii, iar schimbarea îi priește. Radiează în fiecare poză postată pe contul de socializare și fanii sunt încântați.


De data aceasta a decis că este timpul să îmbrace o rochiță scurtă care îi pune perfect în valoare silueta. Complimente nu au întârziat: ”Felicitări!”, „E timpul pentru tocuri la sandale fine, elegante”.

Și-a tăiat stomacul în luna iunie
Ozana Barabancea a avut numeroase oscilații în greutate de-a lungul timpului,iar cea care a îndrumat-o și a sfătuit-o în acest sens a fost cântăreața Andreea Bălan, care îi este colegă la show-ul de la Antena 1.

 

Ozana Barabancea a suferit recent o operație de micșorare a stomacului și arată mai bine ca niciodată.


Vedeta s-a pregătit mental trei luni înainte de a intra în sala de operații, dar se felicită pentru decizia pe care a luat-o. „M-am informat din toate părțile și am făcut-o cu fruntea sus și soarele pe piept. Fără ezitări. Și mă felicit. Observați că eu îmi asum. Nu susțin că m-au slăbit îngerii sau incantațiile”, a declarat Ozana Barabancea, într-un interviu acordat revistei Libertatea pentru femei.

 

Mai în glumă, mai în serios, vedeta a recunoscut de ce se teme, acum după ce a trecut prin operație. „Și acum mă tem. Că o să fiu prea frumoasă. Și astfel îmi va crește numărul de „admiratoare“”, a spus vedeta, râzând.


ozana barabancea slabeste
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1309 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005893 (s)