News Flash:

BOMBA in showbiz! Sotia lui Marcel Toader, acuzata ca i-ar fi furat barbatul prietenei

28 August 2017
2295 Vizualizari | 0 Comentarii
maria constantin la plaja
In urma cu cativa ani, Maria Constatin a fost protagonista unui scandal urias imediat dupa despartirea de Ciprian Tapota, surprinzator, tot din pricina barbatului cu care se presupune ca l-ar fi inselat pe Marcel Toader! Itele se incurca serios in viata amoroasa a Mariei Constantin! Oameni din lumea muzicii populare sustin ca idila pe care ar fi avut-o cu presupusul amant in timpul casniciei cuMarcel Toader nu ar fi una singulara! Maria Constantin a mai fost implicata in scandaluri amoroase, iar unul dintre ele ar fi zguduit din temelii breasla cantaretilor de folclor din Romania! Astfel, persoane din preajma blondinei spun ca artista s-ar fi certat cu cea mai buna prietena de a ei, tot o interpreta de muzica populara, la scurt timp dupa ce ar fi pus capat mariajului cu Ciprian Tapota!

Totul ar fi pornit de la faptul ca Maria, femeie singura, i-ar fi «suflat» prietenei sale iubitul, fara sa se gandeasca, probabil, la consecinte! La vremea respectiva, amica blondinei era pe cale sa se marite cu acel barbat, dar iesirea la iveala a amorului interzis dintre el si cantareata a involburat apele si, indiferent de explicatia lui ulterioara, nimic nu a mai induplecat-o pe tanara  tradata sa il mai ierte! La scurt timp, idila dintre Maria si iubitul prietenei sale cele mai bune ar fi iesit la iveala si lumea a comentat, in termeni nu tocmai placuti, pasii gresiti ai frumoasei cantarete! Ca un facut, se pare ca barbatul de atunci, care in acel moment ar fi dat inapoi si i-ar fi cerut iertare partenerei sale de viata, ar fi fost nimeni altul decat presupusul tip cu care, se zice, ea l-ar fi inselat pe Marcel Toader!

Pe de alta parte, exista si voci care o sustin pe Maria si nu o arata deloc cu degetul! «Legaturile amoroase ale Mariei Constantin au fost mereu comentate, insa numai ea stie cu adevarat ce a fost real si ce a fost minciuna in viata sa privata! Pana la urma, tot ce face o priveste, nu trebuie sa dea socoteala nimanui!», au spus persoane din lumea artistica!

maria constatin scandal despartirea amant marcel toader
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005866 (s)