News Flash:

Afla ce iti rezerva astrele astazi

27 August 2017
1051 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic
Putem afla ce n-a mers intr-o relatie si cum putem indrepta totul, ca sa reparam toate daunele pe care le-am suportat de-a lungul timpului. Vibratia zilei este 9 si daca o sa cautam raspunsuri, o sa le si gasim!


 

FECIOARA: E o ceremonie la care o sa va duceti, sunt niste oameni care-si declara fericirea: se casatoresc, isi boteaza copilul. Ati putea fi gazdele unui eveniment care sa va solicite din mai multe puncte de vedere si sa va ofere satisfactii morale, sa-i faceti pe niste oameni fericiti.


BALANTA: O sa se creeze cadrul ideal ca sa puteti cunoaste pe cineva care de multa vreme vrea sa schimbati o vorba, un sentiment. La invitatia unor prieteni o sa va duceti intr-o statiune turistica, poate e si ziua cuiva de nastere si o sa aveti motiv sa si sarbatoriti ceva, pe cineva.


SCORPION: Poate mai dati o fuga la malul marii, la munte, sau luati aer, sa revedeti peisaje incantatoare si o  sa va puteti relaxa. Se poate sa iesiti la o cafea cu cineva care insista sa lucrati impreuna si puneti pe hartie conditiile ca sa vedeti daca merita - iar raspunsul il puteti da dupa 5 septembrie.



SAGETATOR: O veste buna care sa va elibereze de un stres, poate-si cere cineva, care v-a gresit, scuze si o prietenie poate continua. Foarte posibila reuniune cu prietenii, ca sa practicati un hobby, sa va remontati, ca-veti nevoie de un suflu nou, sa faceti fata provocarilor de luni-ncolo.


CAPRICORN: Va invita cineva la o discutie legata de un job, o fi vreo afacere care v-ar aduce un plus de prestigiu si bineinteles si bani. Revine cineva dupa o lunga absenta si o sa puteti vedea ce-a mai ramas din sentimentele pe care le-ati avut candva, dupa care ii spuneti omului ce-ati hotarat.


VARSATOR: Poate reluati o activitate de grup, sa va mentineti in forma, s-aveti un moral ridicat c-asa va remontati. Se pot indrepta si la noi niste lucruri din trecut, sa revedeti niste oameni, sa dati deoparte vorbele aruncate la nervi care, poate ca v-au ranit si sa fiti iarasi impreuna.


PESTI: Invitatie de onoare la o nunta sau e vreo aniversare si o sa revedeti oameni dragi, poate va mai faceti si alti prieteni. O invitatie la o masa festiva, poate fi si in doi si sa se lase cu o declaratie de dragoste, planuri pe termen lung si o sa incepeti o viata noua.


BERBEC: O fi randul prietenilor sa va scoata la masa in oras, chiar si la picnic, si tot asa va simtiti bine de tot in compania lor. Va puteti duce la distractie cu familia, cu prietenii, o sa va acordati mai mult timp sa va si odihniti, stati la plaja, inotati, oricum, o sa tineti cont si de preferintele celorlalti.


TAUR: Puteti profita de timpul liber comun cu al partenerului de cuplu si sa va duceti intr-o excursie, in vizita pe la prieteni. Puteti reinnoda o relatie sentimentala si sa refaceti armonia din viata de cuplu, puteti ajunge si la casatorie, daca o sa aveti grija sa pastrati un ritm constant, fara sincope.


GEMENI: Va scoate cineva la un pranz, o cina, sunt lucruri serioase de vorbit intre patru ochi si care nu mai suporta amanare. 


RAC: O sa cheltuiti niste bani pe drum, pe cadouri, dar s-aveti grija sa nu luati vreo amenda de circulatie - pastrati banii in buzunar. O petrecere in familie, sau doar o masa cu de toate, pentru ca simtiti nevoia sa va strangeti toti c-aveti nevoie sa va incarcati bateriile acasa, in familie.


LEU: Simtiti nevoia de spatiu, de miscare si poate va duceti la sporturile preferate, ii luati si de prieteni si o sa va revigorati. Sunteti asteptati cu masa, poate chiar la un restaurant, undeva, e ziua cuiva de nastere, sau poate se casatoresc niste prieteni si o sa dati de oameni deosebiti pe-acolo.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006463 (s)