News Flash:

Vino să-ți susții echipa favorită de volei!

Beach Volleyball la Iulius Town, în perioada 28 – 30 iulie 2023

28 Iulie 2023
244 Vizualizari | 0 Comentarii


În acest weekend, Iulius Gardens va găzdui evenimente variate, oferind o experiență culturală și de divertisment pentru toți vizitatorii. Iulius Town, partener al proiectului Timișoara - Capitală Europeană a Culturii în 2023, aduce un amestec interesant de activități în cadrul proiectului mixed-use.

Unul dintre momentele deosebite va fi turneul de volei pe plajă, Beach Volleyball, care se va desfășura în perioada 28 - 30 iulie 2023, în Iulius Town. Vineri, de la ora 18.00, vor avea loc meciuri demonstrative cu loturile feminine și masculine ale naționalei României, iar sâmbătă și duminică, de la aceeași oră, terenul va fi deschis pentru comunitatea locală. Duminică, între orele 12.00 și 14.00 și între 18.00 și 21.00, copiii vor putea participa la activități speciale de volei, având la dispoziție un fileu adaptat și mingi de plajă. Pentru mai multe detalii, puteți accesa pagina de Facebook dedicată evenimentului.

Pentru iubitorii de artă, se pregătește un spectacol stradal captivant susținut de artiști francezi numit „Les Dodos”. Un profesor și asistentul său călătoresc în jurul lumii alături de două păsări Dodo și își propun să descopere răspunsuri interesante despre publicul din audiență, inclusiv despre modul în care râdeți, obiceiurile și preferințele voastre culinare. Evenimentul va avea loc duminică, 30 iulie, la orele 18:00 și 20:00, în Iulius Gardens.

În plus, cei pasionați de arta fotografică vor putea explora două expoziții interesante. La parterul clădirii de birouri United Business Center 3 va fi găzduită expoziția "Stereotip", semnată de Oscar Iustin și Alice Black, care explorează povestea și călătoria eroului sau eroina din fiecare dintre noi. Totodată, în Atriumul Iulius Mall, puteți admira expoziția "Tezaur uman viu", realizată de Asociația Photographica.

Într-o atmosferă plină de creativitate și diversitate culturală, acest weekend în Iulius Gardens va aduce bucurie și satisfacție publicului divers din Timișoara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006040 (s)