News Flash:

Basescu, despre protestele fata de gazele de sist: "Este factura pentru minciunile lui Ponta, Antonescu"

18 Octombrie 2013
1258 Vizualizari | 0 Comentarii

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, în privinţa protestelor privind gazele de şist, că este o factură care este plătită pentru minciunile lui Victor Ponta şi Crin Antonescu din perioada de opoziţie, arătand că nu poate accepta modul de manifestare prin nerespectarea legii.

"Aş vrea să trag o concluzie, ce se întamplă acum este o factură pe care din păcate o plătim toţi pentru minciuna domnului Ponta, domnului Antonescu şi activiştilor lor în perioada de opoziţie. Aţi văzut povestea aceea cu mortul, este este echivalentul găinii cu pui vii de la Evenimentul zilei şi a ţipetelor lui Ponta în Piaţa Constuituţiei: jandarmeria are muniţie de război" a afirmat, la B1Tv, Traian Băsescu.

Băsescu a spus că aici se plăteşte o factură "a minciunilor acestor oameni", care spuneau că gazele şist ar reprezenta "o crimă".

El a arătat că nu şi-a schimbat punctul de vedere faţă de susţinerea în timpul Guvernului Boc vizavi de gazele de şist şi de Roşia Montană, dar este într-o "rezervă de exprimare" a poziţiei pro sau contra, deoarece nu ştie cat de puternică va fi falia între populaţie.

"Sunt într-o rezervă de exprimare pro sau contra pentru că nu-mi dau seama cat de puternică va fi falia în perioada următoare în randul populaţiei pro sau contra", a spus Băsescu.

El a adăugat că Romania are nevoie să-şi relanseze cateva industrii şi nu trebuie făcute exploatările cu companiile de stat, deoarece nu vede că statul ar putea să facă investiţii în instalaţii moderne. "Acest tip de exploatare trebuie să se facă prin companii private şi statul să-şi rezerve dreptul de a cumpăra. (...) Povestea să facem noi exploatarea este depăşită", a adăugat preşedintele.

Şeful statului a mai spus că nu poate accepta modul de manifestare care nu respectă legea. "Ce nu pot accepta este modul de manifestare, nerespectarea legii. Nu poţi ca în fiecare duminică să blochezi marile bulevarde fără nicio aprobare", a mai spus Băsescu.

 


victor ponta crin antonescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1208 (s) | 33 queries | Mysql time :0.004682 (s)