News Flash:

Crin Antonescu: "Nu comentez toate aberatiile cetateanului Basescu"

18 Octombrie 2013
1350 Vizualizari | 0 Comentarii

Președintele PNL, Crin Antonescu, a susținut vineri că nu comentează toate "aberațiile cetățeanului Băsescu".

Șeful statului a susținut vineri, la B1 TV, că președintele Senatului, Crin Antonescu, nu mai este pe lista de protocol a Administrației Prezidențiale, pentru că a avut un comportament "necuviincios".

"Nu sunt nici plătit din bani publici, nici tocmit de cineva să comentez toate aberațiile cetățeanului Băsescu", a afirmat Antonescu, cu privire la aceste declarații ale șefului statului.

El a fost întrebat și cum comentează faptul că președintele Băsescu a afirmat că nu a respectat protocolul.

"Vă rog frumos, dacă aveți să mă întrebați pe mine ceva bine, dacă nu, comentator al dl Băsescu nu sunt. Dansul vorbește vrute și nevrute. O să mai vorbească. Nu mă interesează", a arătat liderul liberalilor.

Președintele Traian Băsescu a afirmat vineri, la B1 TV, că președintele Senatului, Crin Antonescu, poate să vină la Cotroceni ca turist sau dacă se va conveni că nu va încălca protocolul.

Noul ministru al Economiei, Andrei Gerea, a depus miercuri jurămantul de învestitură în funcție, la Palatul Cotroceni, eveniment la care președintele Senatului, Crin Antonescu, nu a fost prezent. Antonescu a motivat absența precizand că nu a fost invitat de Administrația Prezidențială.

La sfarșitul lunii august, la ceremonia de depunere a jurămantului în funcția de ministru al Transporturilor de către liberala Ramona Mănescu, Crin Antonescu a plecat din sala de ceremonii înainte că președintele Băsescu să își susțină discursul.


b1 tv necuviincios antonescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1285 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005168 (s)