News Flash:

Banda rapida pentru troleibuze si autobuze din centru catre Spitalul Judetean Timisoara intra in prima licitatie. Administratia Fritz cauta o firma sa faca studiul de fezabilitate si proiectul tehnic cu peste 80.000 de euro

12 Iulie 2021
559 Vizualizari | 0 Comentarii
Timisoara Mercedes bus 1

    TIMISOARA. Dupa ce in urma cu cateva zile anunta ca intentioneaza sa dedice o banda transportului public din centrul orasului catre Spitalul Judetean, administratia Fritz lanseaza prima licitatie. Primaria cauta acum o firma care sa realizeze Studiul de Fezabilitate si Proiectul Tehnic, iar pentru asta pune la bataie peste 81.000 de euro.

Conform anuntului lansat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice, „se vor presta urmatoarele servicii: expertize tehnice asupra infrastructurii stradale, intocmirea studiului de fezabilitate conform H.G. nr. 907/29.11.2016 actualizata, (inclusiv studiu topografic, studiu geotehnic, documentatii cadastrale, studiu de trafic/de circulatie etc.) si a documentatilor pentru obtinerea tuturor acordurilor si avizelor stabilite prin Certificatul de Urbanism, elaborarea proiectului pentru autorizarea lucrarilor si obtinerea Autorizatiei de construire, elaborarea proiectului tehnic si asigurarea asistentei tehnice din partea proiectantului pe perioada desfasurarii procedurii de achizitie a lucrarilor de executie (pentru formularea de raspunsuri la clarificari si in calitate de expert cooptat) si pe parcursul executiei lucrarilor pana la finalizarea implementarii proiectului si predarea proiectului As Built pe specialitati, la receptia lucrarii„.

  SF-ul si PT-ul trebuie realizate in 6 luni, iar suma prevazuta de la bugetul local pentru documentatii este de 336.135 lei fara TVA, adica peste 81.000 de euro cu TVA. In Bugetul Timisoarei pe 2021 pentru asta au fost insa alocati doar 50.000 de euro.


timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005224 (s)