News Flash:

Banca care acorda cel mai usor credite: care este?

8 Mai 2022
463 Vizualizari | 0 Comentarii
banca care acorda cel mai usor credite 2

Dacă vă aflați într-o urgență financiară și aveți nevoie urgent de fonduri astăzi, specialistii vă vor spune care este banca care acorda cel mai usor credite. Vom construi o ierarhie și vom afla care bancă oferă cel mai ușor împrumut. În acest articol, vom descrie perioada de aprobare, documentele necesare și suma oferită pentru împrumutul solicitat. Nu în ultimul rând, vom discuta despre posibilitatea de a recupera rapid banii împrumutați. Să începem!

Banca care acorda cel mai ușor credite. Cât timp durează sa iti primesti banii?

CreditPrime

Prima banca care acorda cel mai usor credite pe care v-am adus-o la cunoștință se numește CreditPrime. Ei pot anunța aprobarea pe site-ul lor în doar două minute și pot trimite bani instantaneu. Programul afișat pe site-ul lor este 24/7, inclusiv în weekend sau sărbători. CreditPrime este ușor de obținut, fie că este vorba de Visa sau Mastercard, se transferă instantaneu, iar formularele sunt 100% complet online si, de asemenea nu va fi nevoie sa calatoriti pana la banca. Plățile pot fi efectuate prin carduri de credit, conturi bancare sau numerar. Suma maximă pe care o poți împrumuta fără garant sau garanție este de 4.000 de lei pe o perioadă de 24 de luni. Conform calculelor de pe site-ul lor, dobânda zilnică este de 39,60 lei.

CreditFix

A doua banca care acorda cel mai usor credite se numește CreditFix. Oferta lor arată un timp de aprobare de doar 15 minute. CreditFix, o instituție financiară nebancară cu o sumă maximă de împrumut de 4.000 de lei și un împrumut inițial de 2.000 de lei cu dobândă 0%, este printre cele mai bune din împrumuturile online. Contractele au o durată maximă de 5 ani și pot acorda retrageri de credite pentru până la 92 de zile. Ei percep o rată fixă de 1,2% pe zi la împrumuturile pe care le acordă. Pentru a fi eligibil, trebuie să aveți cel puțin 18 ani, să aveți venituri lunare din card și să aveți un număr de telefon și o adresă de e-mail valide. Venitul lunar de pe card trebuie să fie mai mare de 500 de lei. Aceasta include chitanțele pentru tichetele de pensie. CreditFix acceptă și plătitori rai.

Viva Credit

Pe locul 3 se afla banca care acorda cel mai usor credite, numita Viva Credit. Probabil cel mai popular și accesibil credit de pe internet, viva credit îți oferă un credit de pana la 2.000 de lei cu dobanda 0% pentru primele 30 de zile. Așadar, pentru cei care au nevoie de bani pe termen scurt și nu vor să plătească nicio dobândă, acesta este un împrumut rapid pentru un salariu ideal. Timpul de aprobare este de doar 15 minute, iar dacă formularul online este completat în prima zi a zilei, transferul se poate face în aceeași zi. Contractul nu are termen determinat, iar dobanda este de 1,2% pe zi, incepand din a 31-a zi de credit. Vârsta minimă necesară pentru un credit viva este de 20 de ani și trebuie să ai un venit stabil din PFA, pensie sau salariu. Pentru a putea transfera bani în timp util, ai nevoie și de un cont bancar sau de un card atașat. Persoanele cu înregistrări negative de plată pot accesa și linia de credit Viva.


creditprime creditfix viva credit
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006352 (s)