News Flash:

BAC-ul de toamna, "pazit" de aproape 1.000 de politisti

16 August 2016
1045 Vizualizari | 0 Comentarii
bac in banca 2
Aproape 1.000 de politisti actioneaza suplimentar pe durata sesiunii august 2016 a Bacalaureatului, pentru desfasurarea in conditii de liniste si siguranta a acestui examen, se arata intr-un comunicat remis luni AGERPRES de IGPR.
"Seful Politiei Romane, chestor de politie Bogdan Despescu, in baza planului de masuri aprobat de ministrul afacerilor interne, Petre Toba, a dispus suplimentarea dispozitivului curent, pentru prevenirea si combaterea faptelor antisociale in zona centrelor de examinare, centrelor unde sunt constituite comisii/ subcomisii de evaluare a lucrarilor si de solutionare a contestatiilor, precum si pe timpul transportului lucrarilor de la centrele de examen la centrele zonale de evaluare, respectiv de la centrele zonale de evaluare la centrele de contestatii si retur", se precizeaza in comunicat.
Pe durata examenului national de Bacalaureat — sesiunea august 2016—, 977 de politisti vor actiona, zilnic, suplimentar fata de activitatile dispozitivelor curente din teren.
Din totalul efectivelor suplimentare care asigura masurile de ordine in zona unitatilor de invatamant, 611 politisti sunt de la structurile de ordine publica, iar 237 sunt politisti de la rutiera, restul fiind de la alte structuri ale Politiei Romane.
Conform sursei citate, echipajele din teren vor actiona pentru a depista si lua masurile legale fata de persoanele care, prin comportamentul sau activitatile pe care le desfasoara, afecteaza climatul de siguranta publica. In acest sens, cele peste 379 de centre de examinare sunt incluse in itinerariile de patrulare ale politistilor.
De asemenea, politistii rutieri vor actiona pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere si a ambuteiajelor.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006211 (s)