News Flash:

Trafic de cosmar pe drumurile dinspre mare si munte

15 August 2016
1002 Vizualizari | 0 Comentarii
aglomeratie autopstrada
Drumurile dinspre mare si munte catre Capitala sunt extrem de aglomerate, astazi, la orele pranzului. Multi turisti se intorc acasa din minivacanta de Sfanta Maria.

traficul rutier este foarte intens pe DN1, pe Valea Prahovei, in ambele sensuri. Catre Bucuresti, se circula in coloana din Predeal pana in Busteni, iar in sens invers de la Sinaia pana la Busteni si la intrarea in Comarnic dinspre Ploiesti.

Exista coloana de masini si pe DN73A Rasnov - Predeal, la intersectia cu DN1.

In judetul Brasov, in zona Darste, un echipaj de politie le recomanda conducatorilor auto care pornesc din Brasov catre Bucuresti sa circule pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti, pentru a evita aglomeratia de pe Valea Prahovei. Pe DN1A, cu toate ca circulatia s-a intensificat, nu au aparut probleme semnificative de trafic pana in acest moment. Automobilistilor care pleaca din zona Bran-Moieciu le reamintim ca pot folosi rutele DN73 Brasov – Bran – Pitesti, A1 Pitesti – Bucuresti sau DN73 Brasov – Bran – Valea Mare-Pravat, DN72A Valea Mare-Pravat - Targoviste, DN71 Targoviste – Baldana, DN7 Baldana – Bucuresti, cu precizarea ca acest traseu este mai lung si strabate multe localitati. Autostrada A1 Bucuresti – Pitesti poate prelua fara probleme valorile ridicate de trafic, insa este posibil ca inainte de lasarea serii sa se circule in coloana la intrarea in Bucuresti dinspre Pitesti. Ii sfatuim pe conducatorii auto care incheie coloanele sa puna in functiune luminile de avarie, pentru a-i atentiona pe cei ce se apropie din spate sa franeze din timp.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1344 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007153 (s)