News Flash:

Victor Ponta face un anunt socant!

16 August 2016
1920 Vizualizari | 0 Comentarii
ponta la guvern
Fostul premier, Victor Ponta face un nou anunt apocaliptic pentru Romania. Ponta da de pamant cu guvernul tehnocrat al lui Dacian Ciolos si spune ca 2017 va fi un an groaznic. Romania nu va incasa niciun ban din fondurile europene nici in 2017.

"Romania a trimis document oficial la Comisia Europeana cu fonduri absorbite 0. Si in 2017 va fi tot 0. Noul guvern cand a venit, acestatehnocrat, avea totul facut. Au zis ca sterg tot si o iau de la 0. E greu ca unul care a ascuns bani europeni intr-un ONG sa faca ceva.

2017 poate semana cu 2009. Nu au competenta viziune pe termen lung. Maimutarelile ministrilor de pe facebook sunt degeaba. Degeaba. Tot investitii zero sunt. Nu semneaza nicio hartie pentru ca vine cineva si ii ia pentru abuz in serviciu. Daca in 2008 am avut criza din Statele Unite, acum nu mai e asa. Avem cea mai mare criza dupa ce s-a intamplat in Turcia. Asta influenteaza negativ Romania.", a tunat Ponta.

Si asta nu e tot. Ponta face dezvaluiri si despre ANAF. "Au scazut foarte mult incasarile la buget fata de anul trecut. ANAF se ducea la marile firme, scoteau bani din economia neagra. ANAF acum este paralizat. Fostul sef are dosar penal. Noul sef e dintr-o multinationala si nu se poate duce acolo. Avem 200.000 de mii de locuri de munca peste anul trecut din cauza codului fiscal de anul trecut. De la negru au trecut la alb prin scaderi de taxa.

comisia europeana tehnocrat bani europeni ponta anaf
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005481 (s)