News Flash:

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile

15 August 2016
1342 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme frumoasa
Vremea va continua sa se incalzeasca usor, devenind normala din punct de vedere termic pentru aceasta data. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 de grade in nordul tarii si 32 de grade in sud. Cerul, mai mult senin in regiunile sudice, va avea innorari temporare in regiunile nordice si centrale, unde local, mai ales dupa-amiaza si seara, se vor semnala averse, descarcari electrice si vant. Izolat cantitatile de apa vor depasi 15 l/mp si vor fi conditii de grindina.

In capitala, cerul va fi mai mult senin cu o maxima in jur de 30 de grade.

La munte, indeosebi in Muntii Apuseni si in nordul Carpatilor Orientali, local, mai ales dupa-amiaza si noaptea, se vor semnala averse si descarcari electrice. Izolat cantitatile de apa vor depasi 15 l/mp si vor fi conditii de grindina. Vantul va avea intensificari de scurta durata in timpul ploilor. Valorile termice vor fi in crestere usoara. La amiaaa vor fi 19 grade la Paltinis, 21 la Predeal, 18 la Semenic, 20 la Sinaia si la Arieseni si 13 pe Vf. Toaca din masivul Ceahlau.

La mare, vremea va fi predominant insorita. Temperaturile maxime, normale pentru aceasta data, vor fi cuprinse intre 26 si 28 de grade, iar temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 20 si 24 de grade 

In regiunile intracarpatice, vreme predominant insorita in Banat si Crisana si cu innorari temporare si local averse in special dupa amiaza, in Maramures si Transilvania. Temperatura mai creste. La amiaza vor fi 29 de grade la Tmisoara, 27 la Oradea, 23 in Baia Mare, 25 la Cluj Napoca si Miercurea Ciuc.

In sud, soare aproape toata ziua si temperatura in crestere fata de ieri. Maximele sunt in general intre 30 si 32 de grade, in preajma celor normale pentru aceasta data.

In Dobrogea, vreme frumoasa si cu valori termice placute: 30 de grade la amiaza la Tulcea, 27 la Constanta.

In sudul si centrul Moldovei, vremea este frumoasa toata ziua si temperatura mai creste. Maximele sunt de la 28 de grade la Iasi pina la 31 de grade la Focsani. In Moldova de nord mai sunt unele innorari, in special dupa amiaza, cind local ploua in aversa. Maximele aici raman mai mici: 23 de grade la Suceava.

VREMEA PE 2 ZILE
Marti, in vestul, centrul si nordul tarii, precum si in zonele de deal si de munte, vor fi innorari temporare si local averse si descarcari electrice. Izolat cantitatile de apa pot fi insemnate si vor fi conditii de grindina. Maximele se vor situa intre 20 de grade in estul Transilvaniei si 33 de grade in Lunca Dunarii la Giurgiu.

In capitala, dimineata, 15-17 grade si maxima zilei, 30-31 de grade.

Miercuri indeosebi spre seara in vestul, centrul si nordul tarii, dar si in zona montana, local vor fi averse si descarcari electrice. In restul tarii, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene isi vor face aparitia izolat, mai ales spre seara. Maximele vor fi cuprinse intre 23-24 de grade in estul Transilvaniei si 32 de grade in Lunca Dunarii.

In Bucuresti, vremea va fi in general frumoasa. 16-18 grade dimineata si in jur de 30 de grade la amiaza. 

capitala munte mare marti miercuri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1334 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006454 (s)