News Flash:

Andreea Marin, criticata după ce s-a fotografiat in costum de baie la 47 de ani: „Te stiam o femeie decenta!"

19 Iulie 2022
1346 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Marin criticat dup ce s a fotografiat n costum de baie la 47 de ani

Andreea Marin a publicat recent, în mediul online, câteva fotografii din vacanța în care se află. Vedeta de televiziune și partenerul ei de viață, Adrian Brâncoveanu, au plecat pentru câteva zile în concediu în Italia, în Portofino.

Andreea a postat pe conturile sale sociale câteva poze în care se afișează într-un costum de baie dintr-o singură piesă, negru, foarte decoltat. În vârstă de 47 de ani, vedeta se menține într-o formă de zile mari, după ce, în ultimele luni a reușit să dea jos câteva kilograme.

Fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii

Andreea Marin este în vacanță și se bucură din plin de soare și de relaxare. Cu acest prilej, vedeta a postat mai multe fotografii, iar fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii, însă nu a scăpat de cârcotașii care o judecă.

„Arăți superb! Vacanță frumoasă cu zile însorite! O doamnă cu coloană vertebrală! Bravo! Vă admir! Moare Raduleasca! Ce moare Raduleasca, da’ ce moare Banică! Naturală, fără silicoane. Pe deasupra foarte capabilă și deșteaptă… Vacanță plăcută, frumoasă Andreea! Super frumos la mare in Italia, concediu plăcut", i-au scris fanii Andreei, în dreptul fotografiilor din vacanță.

„De ce era nevoie, neapărat, să-ti arăți sânii? Eu te știu o femeie decentă", a fost mesajul transmis de un fan.

Cum a slăbit Andreea Marin

Andreea Marin povestea în urmă cu câteva luni cum a reușit să slăbească. Vedeta a mărturisit că a pierdut șapte kilograme renunțând la dulciuri. În același timp, Andreea Marin a încercat să îi încurajeze pe oamenii care doresc să slăbească și a spus că nu există nu se poate și că este nevoie de foartă multe voință.

„Nu există nu se poate! M-am lăsat de dulciuri acum o lună și jumătate și am pierdut șapte kilograme. Și să știi că, dacă ți s-ar spune într-o zi, de către un medic – Doamne ferește, nu ne dorim asta – că ai o problemă de sănătate și că rezultatul va fi bun doar dacă te lași de dulciuri, imediat ai putea. Deci nu există nu se poate, există nu am destulă voință să fac asta. E o mare diferență" a dezvăluit Andreea Marin, potrivit spectacola.ro.

Galerie Foto

Screenshot_15.png
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005983 (s)