News Flash:

Polițiștii de la Secția 4 din Timișoara fac cercetări

Bărbat mort, într-un șanț de pe Calea Torontalului din Timișoara, descoperit de un trecător

2 Octombrie 2023
169 Vizualizari | 0 Comentarii


Polițiștii de la Secția 4 din Timișoara desfășoară o anchetă în urma descoperirii cadavrului unui bărbat pe Calea Torontalului din Timișoara. Un trecător a găsit cadavrul bărbatului într-un șanț și a sunat imediat la numărul de urgență 112 pentru a solicita intervenția polițiștilor.

Potrivit primelor informații obținute de anchetatori, decedatul este un bărbat în vârstă de 59 de ani, posibil fără adăpost, iar corpul său era așezat cu fața în jos în apa din șanț. Lângă cadavrul său, polițiștii au găsit o sticlă de bere. Se ia în considerare posibilitatea că bărbatul ar fi fost sub influența alcoolului și ar fi căzut accidental în șanț, unde ulterior s-a înecat. Totuși, anchetatorii nu exclud nici varianta unui accident. Un dosar penal a fost deschis pentru a investiga circumstanțele exacte ale decesului.

„La data de 01 octombrie a.c., în jurul orei 13:57, polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că, în zona Calea Torontalului, din municipiul Timișoara, într-un canal de irigare – drenare a apei, se află trupul unui bărbat, posibil decedat.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, constatând că cele sesizate se confirmă.

De asemenea la fața locului s-au deplasat și pompierii, care au scos trupul unui bărbat, în vârstă de 59 de ani, ulterior fiind constatat decesul bărbatului de către echipajul medical prezent la locul evenimentului”, declară reprezentanții IPJ Timiș.

Polițiștii din Timișoara au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, în conformitate cu procedurile legale. Aceștia continuă investigațiile pentru a elucida cu exactitate circumstanțele în care bărbatul și-a pierdut viața.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006904 (s)