News Flash:

Polițiștii timișoreni au devenit profesori

Elevii de la Școala Generală nr. 30 din municipiul Timișoara au avut parte de educație rutieră

28 Septembrie 2023
198 Vizualizari | 0 Comentarii


Polițiștii din cadrul Secției 2 de Poliție Urbană Timișoara, în colaborare cu colegii din Serviciul Rutier Timiș, au desfășurat activități preventive și informative în domeniul educației rutiere la Școala Generală nr. 30 din municipiul Timișoara. La aceste activități au participat aproximativ 300 de persoane, incluzând cadre didactice și elevi.

Elevilor li s-a prezentat laboratorul de educație rutieră, au fost informați despre echipamentele și materialele folosite în acest scop, au fost discutate aspecte legate de legislația rutieră și cazuri concrete din activitatea zilnică a polițiștilor. De asemenea, au avut oportunitatea de a se familiariza cu semnele de circulație și regulile rutiere.

Participanții au primit sfaturi preventive cu privire la modul corect de a circula cu bicicletele, rolele, mopedele, trotinetele electrice și motocicletele, precum și despre comportamentul adecvat în mijloacele de transport sau în locurile de joacă. Elevii au fost informați cu privire la consecințele nerespectării regulilor de circulație rutieră și la efectele grave ale accidentelor rutiere în care ar putea fi implicați în calitate de participanți la trafic. De asemenea, li s-au prezentat informații despre modul corect de utilizare a mijloacelor de transport în comun și a microbuzelor școlare.

Astfel de activități educative vor continua pe parcursul întregului an școlar, conform anunțului IPJ Timiș.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006440 (s)