News Flash:

Invitație la festival!

Lights On - The Night-Art, la Timișoara, pe malul râului Bega

29 Septembrie 2023
286 Vizualizari | 0 Comentarii

A început festivalul Lights On - The Night-Art în Capitala Europeană a Culturii, Timișoara.

Centrul vibrant al evenimentului este "The Lighthouse," situat pe malul râului Bega în zona centrală. Acesta nu este doar un loc de întâlnire și socializare, ci și inima și sufletul acestui demers creativ.

„V-am promis că aici veți putea să veniți și să descoperiți mai multe despre noi, despre artiști, despre invitați, despre instalații și evenimente, dar și că vom transforma acest loc într-un centru de învățare inovator, un spațiu în care tinerii și adulții pot explora lumea fascinantă a luminii prin activități diverse”, au declarat organizatorii.

Participarea la atelierele educative, programate între orele 18:00 și 20:00, necesită completarea unui formular de înscriere. Există 10-15 locuri disponibile pentru fiecare atelier, atât pentru copii, cât și pentru adulți. De asemenea, toți cei interesați de instalațiile de iluminat plasate în cartierele Iosefin și Elisabetin vor avea ocazia să întâlnească și să discute cu artiștii care au creat aceste instalații între orele 17:00 și 18:00.

Expoziția celebrului Sven Marquadt va putea fi vizitată în fiecare seară, începând cu ora 20:00. În apropierea clădirii vor fi expuse cele mai fascinante instalații atmosferice de iluminat, precum un câmp de licurici, un glob pământesc plutitor uriaș și un spectacol de balet cu lebede pe râul Bega.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006470 (s)