News Flash:

Trist, dar adevărat!

Tot mai mulți tineri sunt prinși drogați de Poliția Locală Timișoara

29 Septembrie 2023
217 Vizualizari | 0 Comentarii


Tot mai mulți tineri sunt depistați droguri de către Poliția Locală Timișoara. Recent, doi tineri au fost observați comportându-se ciudat pe străzile orașului.

Joi, un bărbat se deplasa haotic pe Bulevardul Republicii dinspre Piața Victoriei. Pentru că își punea propria viață în pericol, precum și a celorlalți participanți la trafic, polițiștii locali l-au oprit și l-au verificat, descoperind asupra sa substanțe interzise.

Într-un alt incident, câteva ore mai târziu, o patrulă din zona Pieței Victoriei a observat un alt tânăr care părea să nu aibă control asupra propriului comportament. Acesta deținea asupra sa un pachet cu substanțe etnobotanice ambalate în folie de aluminiu.

„În urmă cu câteva zile, și polițiștii locali din cadrul Biroului Transport Urban și Patrulare Navală au depistat, lângă stația Banatul de pe Bulevardul Dâmbovița, doi tineri, de 29 și 32 de ani, ambii din Timișoara, care își confecționau țigări din fragmente vegetale de culoare verde-oliv, iar la vederea polițiștilor locali au încercat să le ascundă”, declară polițiștii.

Investigațiile în toate aceste incidente au fost preluate de către polițiștii de la Brigada pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006305 (s)